Hij is er! | Meet de Nieuwsbrief

Email Blocks on Gray Surface
ⒸPexels.com By Miguel Á. Padriñán

Sinds gisteren ben ik bezig geweest met iets voor mijn blog. Het wou maar niet lukken en ik probeerde verschillende keren opnieuw tot ik door het bos de bomen niet meer zag. Godzijdank zijn er nog goeie zielen op de wereld die er mij even hebben uitgeholpen. (Thnx to Ben & Irene !!)

Ik dacht er al een tijdje over na om iets extra met mijn blog te doen. Ik wou het nog wat extra in de bloemetjes zetten en overwoog verschillende opties. Tot ik gisteren de knoop doorhakte en gewoon een nieuwsbrief probeerde op te stellen! Jawel, je leest het goed. Ik breng jullie vanaf nu wekelijks op de hoogte van het reilen en zeilen op mijn blog ;)

Dus, klik op het voorbestemde vakje aan rechterkant, vul je e-mailadres in en vanaf dan zal er wekelijks post in je mailbox komen. Zo simpel kan het tegenwoordig zijn, haha. Ik hoop er jullie een groot plezier mee te doen. Mocht er iets niet kloppen, laat het dan gerust weten.

Schrijf jij je in voor de wekelijkse In The Box?


Geen opmerkingen