Love Stories | Blind Date of Blind Getrouwd

Midsection of Woman Making Heart Shape With Hands
ⒸPexels.com By Pixabay
We kennen ze allemaal wel, programma's zoals Blind Date en Blind Getrouwd. Oftewel, je toekomstige blind kiezen. Kiezen is eigenlijk verkeerd uitgedrukt want in Blind Date kun je nog wel kiezen aan de hand van een paar vragen, maar in Blind Getrouwd sta je direct al voor het altaar om het ja-woord te geven.

Persoonlijk ben ik niet te vinden voor een blind date. Ik wil mijn toekomstige kunnen zien en leren kennen alvorens ik er dé grote stap zoals trouwen mee zet. En toch boeit het programma mij. Blind Getrouwd stiekem meer dan Blind Date, maar goed.. het concept is zowat hetzelfde. Totaal blind kiezen wie de ware voor altijd zal worden.

Stiekem vraag ik mij soms wel eens af of dat experiment ook bij mij zou werken, maar meedoen met dergelijke programma's is helemaal mijn ding niet. Ik sta niet graag in de schijnwerpers en kom al zeker niet graag in beeld, laat staan een ultra-groot televisiebeeld ;)

Ik heb helaas ook al enkele slechte dates achter de rug, waardoor ik het geloof in de liefde voor mij ergens wel kwijt ben. Het blijft wel een droom dat ik een partner vind waarmee ik de rest van mijn leven wil delen en een mooie toekomst mee wil uitbouwen. Wie droomt hier nu niet van?

Zou jij meedoen aan dergelijke programma's?6 opmerkingen

 1. Als ik mijn vriend niet zou hebben, zou ik wel durven meedoen aan Blind getrouwd. Ik weet alleen niet of ik het zo fijn zou vinden dat het allemaal op televisie komt maar het lijkt mij echt een zalig avontuur. Ik geloof er ook wel in dat zoiets moet kunnen slagen. Blind date vind ik dan weer minder interessant om de een of andere reden.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Welja, die camera's op mij gericht en alles uitgezonden op tv daar heb ik ook inmense schrik voor. Ik sta niet graag in de schijnwerpers en laat staan dat gans België mij ziet paraderen. Nee.. liever niet. Mocht het niet op televisie komen zou ik het misschien wel overwegen ;)

   Verwijderen
 2. Ik heb echt flauw idee welke programma's je bedoelt. Ik zou ook nooit meedoen met een programma wat er alleen op gemaakt is om anderen te plezieren.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ha, Liesbeth, beide programma's gaan eigenlijk over het zelfde.. over de liefde ;) Misschien moet je het eens intikken op YouTube en het eens bekijken ;)

   Verwijderen