Diary #57 | Langzaam, maar zeker

ⒸEvelyneVergote

Ik heb er nooit een geheim van gemaakt dat ik door een moeilijke periode ben gegaan. De details hierover strooi ik liever niet online, maar mijn dichtste omgeving weet over wat het gaat. Wie door een moeilijke periode gaat, moet er uiteraard ook weer uitkomen. En laat ons zeggen dat dit nu toch wel begint te lukken. Langzaam, maar zeker.

Het is uiteraard nog niet allemaal rozengeur en maneschijn, maar een klein zonnestraaltje op zijn tijd doet soms wonderen bij mij. Hiermee bedoel ik niet dat elke dag de zon moet schijnen, want af en toe komt er nog een fikse regenbui langs. En dat is ook niet verkeerd. Zolang het maar niet blijft duren.

De voorbije maanden waren ergens wel een les voor mij. Een les van vallen en opstaan, recht krabbelen en weer even dieper zakken. Hier en daar een denkbeeldige schaafwonde op hoofd en huid die met een pleister geheeld kan worden. Het hoort er allemaal bij, dat zou het leven zijn.

Dus.. langzaam maar zeker ;)

6 opmerkingen

 1. Wat naar dat je het zo moeilijk had de voorbije maanden. Gelukkig dat het nu stilaan beter gaat.
  Ik wens je toe dat de zonneschijn de overhand mag nemen op de regenbuien.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dank je <3 Ja, het is niet altijd gemakkelijk geweest en nog zijn er moeilijke momenten. Maar, ik krabbel recht. Langzaam maar zeker ;)

   Verwijderen
 2. Mooi artikel, en wat fijn om te lezen dat de zon weer wat vaker schijnt. Veel sterkte de komende tijd.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Alez ben blij om te lezen dat het weer beter gaat met jou! Je gaat mij misschien niet geloven maar ik denk vaak aan je (al vergeet ik wel vaak om eens een berichtje te sturen, daar ben ik dan weer niet zo goed in :p ). Op naar nog betere tijden!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Serieus? Oh dat is lief van je! Ik zal er mssn eens aan denken om ook vaker een berichtje naar je te sturen. Ik wil je wel op de hoogte houden van het reilen en zeilen in mijn leven, maar denk soms 'ach moet ik die meid daar nu weer mee gaan lastig vallen? ;)'

   Verwijderen