Diary #58 | Oeps, foutje!

ⒸEvelyneVergote

Door een foutje in de planning is mijn schrijfsel van vandaag niet online gekomen. Ik zag het net, doordat ik een hele dag met andere dingen bezig ben geweest. Ik besloot om wat te puzzelen en het later online te laten komen. Het is niet dat het tijdsgebonden is ;)

Dus, hier zit ik dan. Zonder artikel, gewoon te tikken. Mag ook eens. Gewoon eens zonder nadenken, hop wat letters aan elkaar zetten en zinnen vormen met punten en komma's. Ik moet er echter wel op letten dat ik nog iets zinvol typ, zodat het toch nog leuk blijft voor de lezer, haha.

Naast ons hoor ik de buren het gras maaien. Ik zie een grijze lucht in plaats van een blauwe lucht, dus ik vermoed dat die man niet echt warm zal hebben. Of misschien zou hij toch wel zo slim zijn om een jas te dragen, haha.

Hoe was het weekend? Wel.. euh.. ik heb er eigenlijk niet veel van meegemaakt. Ik heb immers 3 dagen in mijn bed doorgebracht. Migraine.. het was lang geleden dat het nog zo erg was. Tegen de middag probeerde ik toch even op te zijn, maar na een uur of twee lukte het niet meer en ging ik weer mijn bed in.

We hadden nochtans een druk weekend, maar ik heb alle plannen meteen afgezegd. Ik zag het niet zitten om er als een zombie alles half mee te beleven. Ook zou ik liever naar mijn bed verlangen dan op een stoel te zitten zonder te kunnen achterover leunen.

Thank God, ik voel mij vandaag echt stukken beter en ben al de hele dag met van alles in de weer! Het is nu nog maar pas dat ik een stoel onder mijn kont kan schuiven en relaxed even achterover kan leunen. En toen zag ik.. jah.. dat foutje.. Even paniek, maar hé.. Er zijn geen potten gebroken, toch? Ik heb het toch maar weer goed opgelost, niet?

Hoe was jullie weekend?

8 opmerkingen

 1. Prima oplossing toch?! Gewoon eens praten over wat je bezighoudt, is ook heerlijk. Ook op je blog :) Goed dat je rust hebt genomen! Ik hoop dat het snel beter gaat met de migraine.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hihi, vond ik wel eens leuk.. Met de migraine gaat het ondertussen goed, het is voorbij. *hout vasthouden*

   Verwijderen
 2. Zeker een fijne oplossing! Dit weekend ging ik mee bruidsjurken passen voor een vriendinnetje en ze is geslaagd. Super fijn en bijzonder hierbij te mogen zijn :-) Nu weer hophop een nieuwe werkweek

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Heerlijk zo'n beschrijving van wat je 'nu' doet, ziet en denkt :) Dit weekend kwam ik terug van een weekje wintersport, dus stond vooral in het teken van lekker rustig aandoen!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hihi, ik vond het wel eens leuk om te schrijven. No nonsens, haha.

   Verwijderen
 4. Leuk, zo'n blogje, even over het hier en nu.
  Wat naar dat je zo'n migraine had. Maar slim om alles dan af te zeggen en je nodige rust te nemen. Anders kan je er allicht toch niet van genieten. En nergens beter dan rustig thuis als je niet lekker bent.

  Hier wel een fijn weekend gehad. Zondag eerst een bezoek gebracht aan een mogelijke nieuwe klant voor een tuinontwerp, erna even bij mijn ouders binnen en daarna uit eten bij hen in de buurt. Daar kan je zonder problemen met een glutenvrij dieet terecht. Erg fijn dus want we gaan eigenlijk sedert mijn dieet niet vaak meer uit eten daardoor.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja, ik heb voldoende kunnen uitrusten. Ik had het sinds lang weer eens erg.. Voel me gelukkig al weer veel beter (op die vuile hoest na). Fijn dat je een leuke zondag had ;)

   Verwijderen