Dit was.. | Februari 2019Hier zijn we alweer met een maandoverzicht. Een maand die relatief snel voorbij ging naar mijn gevoel. Ik had het niet eens door dat de maand al voorbij was, haha. Geniet mee van mijn overzichtje.


Bloedappelsienen, ik vind ze zo lekker! Het heeft mij dan ook aangezet tot meer fruit eten, vooral deze bloedsinaasappelen gingen vaak mijn mond in deze maand ;)
Op tv was er mijn favoriete sport. Tennis! Jammergenoeg hebben wij Belgen niet gewonnen, maar ben fier op hoever ze zijn geraakt. Een Kim Clijsters zullen we wellicht niet meer hebben, maar deze reeks doet nu ook wel goed hun best. Trots op jullie prestatie meiden!
Gezellig bijkletsen met een vrouw die ik al jaren niet meer gezien of gesproken heb. En we wonen dan nog niet eens ver van elkaar. Het komt er gewoon nooit van om af te spreken en toen kwamen we mekaar toevallig tegen en prikten we ook meteen een datum. De koe bij de horens vatten noemt men dat, haha. Het was zeer gezellig en hebben elkander beloofd dit vaker te gaan doen.
De chauffage was lek! We ondervonden een waterplek op de muur en ook dat het steeds weer kouder werd ipv opwarmen. Gelukkig zijn ze het redelijk snel komen herstellen, maar nu zitten we met een gat in de grond en dus geen idee wanneer het volledig opgelost zal raken. Qua verzekering moet er nog heel wat geregeld worden en dat is niet niets. Ai ai ai.. Gelukkig wisten we raad met hoe we ons moesten verwarmen en trokken we een dikkere trui aan ofwel staken we de houtkachel aan.
Het was mijn verjaardag deze maand! Mijn moeder had voor een grappig leuk ontbijt gezorgd. Veel honger hadden we niet, daar we de avond voordien op restaurant waren geweest met kennissen (niet ter ere van mijn verjaardag, maar om iets te bespreken die we in de toekomst zullen doen met onze vzw). Ik ontving enkele leuke kaartjes van vrienden en familie en op de dag zelf kreeg ik onverwacht bezoek van mijn lieve tante en nonkel.
Vorige zondag trokken we een dagje naar Sluis. Dit doen we gedurende het jaar wel regelmatig eens. Gewoon eens gaan uitwaaien, hapje eten, winkelen, .. heerlijk! Binnenkort meer hier over op mijn blog.


Hoe was jouw maand Februari?

6 opmerkingen

 1. Heb ik jou een gelukkige verjaardag gewenst? Indien niet dan doe ik het nu alsnog: GELUKKIGE VERJAARDAG! Die donuts zien er grappig uit! Hopelijk ook lekker? Ik kan daar af en toe echt van genieten! Heb er deze week ook een gekocht onderweg naar mijn werk ^^ De maand is voor mij ook echt rap gegaan. Ik verschiet er altijd van. Januari ging zo traag als ik zie hoe snel februari voorbij is. Zottekes!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hihi, dank je! Die donuts waren lekker! Ik eet dat met tijd ook wel eens graag zo'n donut. En Februari gaat idd wel snel voorbij, niet alleen omdat het een korte maand is, maar eerder zoals elke maand snel gaat

   Verwijderen
 2. Oeh, fijn wakker worden met zo'n ontbijtje op uw verjaardag. Ik heb zo'n donuts echt nog nooit ergens gezien. Tof! En amai... bloedappelsienen vind ik dus ook zo lekker. Hm hmm. Ik ben altijd zo blij als die in de winkel liggen :)

  Mijn maand februari is ook zo snel gegaan. (Net als januari eigenlijk!) Zo gek hoe de tijd vliegt!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. De tijd vliegt, idd. Konden we er maar eens een stop op zetten ;)

   Verwijderen
 3. Wat een vrolijk en leuk ontbijt, bijna zonde om op te eten. Dat mis ik wel sinds ik glutenvrij moet, zo spontaan lekker gebak in huis halen, je moet het altijd op voorhand bestellen.

  Ik onthou vooral het mooie weer en de fijne tuinwerkmomenten.

  En oja, het puzzelen aan mijn lijst voor Project Day Zero, ik ben dan toch gestart, dankzij jou!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ooh echt? Dat is leuk om te horen dat je bezig bent met het Project Day Zero! Ik kijk er naar uit om je blogs er over te lezen ;)

   Verwijderen