Dit was.. | Maart 2019


De maand Maart is alweer voorbij. Hoe snel kan het gaan? De maand begon goed, maar eindigde iets minder. Ik werd namelijk ziek. Snot, Migraine, Hoesten als een hond. En dat allemaal kort na elkaar. Dit is mijn maand Maart.We gingen deze maand enkele keer uit eten met familie. Op één van die etentjes vroeg mijn Nonkeltje (oom) of ik zijn getuige wou zijn. Ik was verrast, maar superblij met deze eer! Er is nog geen datum gepland en het is enkel voor de wet. Iets om naar uit te kijken dus ;)
Af en toe een glaasje wijn 's avonds voor tv, daar kan ik wel van genieten. Met een kaasje of salami'tje en de apero-time kan beginnen ;)
Ik ging met een meisje met visuele beperking naar de cinema. Ik hoor je denken, hé hoe dan? Wel, ze heeft wel een visuele beperking, maar kan nog genoeg zien om een mens en onderwerp te verkennen. Lezen kan ze, maar vrij beperkt. Daarom kan ze geen anderstalige films volgen omdat de ondertiteling te snel gaat.
Op doktersadvies moet ik per dag een halfuur wandelen. Ik heb last van dikke onderbenen en voeten en enkels. We weten nog niet exact wat het is en de dokter stelde voor om eerst te beginnen met een routine om elke dag een halfuur te wandelen. Mocht het daardoor niet beteren, dan moeten we verder kijken. Laat ons hopen dat het werkt..
De voorlaatste week van maart kreeg ik last van een snotvalling. Behalve dat had ik gelukkig nergens anders last van, terwijl mijn moeder er bijna een longontsteking op na hield. Gelukkig tijdig naar de dokter kunnen gaan om de gepaste antibiotica te kunnen nemen en dat hielp. Mijn snotvalling was nog maar pas goed en wel over toen ik plots hevige migraine kreeg. Ik heb het nog nooit zo zwaar gehad en heb echt 3 dagen in bed gespendeerd. Natuurlijk viel het weer zo heerlijk ongelukkig in het volgeplande weekend die ik uberhaupt heb afgezegd. Enkele dagen geleden kreeg ik dan nog eens een felle hoestbui cadeau. Ik heb toch enkele slapeloze nachten gehad en ik hoop dat ik die snel zal kunnen inhalen.
Ik kocht eindelijk een bullet journal. Ondertussen ben ik er al lustig in bezig en volgt een blogje hierover heel snel ;)
Ik heb er nog niet veel van kunnen eten doordat ik ziek was en er gewoon geen zin in had. Maar hier staan de paaseitjes al in de koelkast te pronken, haha. Je zal er mij echter niet op betrappen om ze stiekem te eten, want ik moet opletten met chocolade en mijn maag. Maar eentje op een weg, dat kan nog wel ;) Hoe was jouw maand Maart?

8 opmerkingen

 1. Wat een leuke foto's van deze maand. Op naar maand 4 alweer, wat gaat het hard he...
  Maart was erg fijn, mijn overzichtje staat ook inmiddels online ;-)

  Fijne Zondag!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja, het gaat heel hard. Maar ja.. we can't stop the time ;)

   Verwijderen
 2. Hopelijk helpt het wandelen voor uw voeten/benen. Het is in ieder geval wel een goede manier om er dagelijks op uit te kunnen trekken met uw fototoestel ;) Of simpelweg om er elke dag een halfuurtje tussenuit te zijn en de rust op te zoeken! En amai... die paaseitjes... daar kan ik dus totaal niet afblijven. Helaas. Haha.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik ondervind gelukkig wel resultaat met het wandelen, maar moet toegeven dat ik het door het ziek zijn weer wat heb verwaarloosd. Even uitzieken en hopelijk straks weer aan de wandel ;)

   Verwijderen
 3. Jammer van het minder fijne einde van de maand met het ziek zijn, maar wel heel veel mooie momenten.
  Zo leuk dat je als getuige gevraagd bent!
  Hopelijk helpt het wandelen. Vind je het makkelijk om toe te passen en te doen?
  Ik kijk al uit naar je blogje over je bujo.

  Ik blik ook wel tevreden terug op de afgelopen maand. Eens uit eten gegaan (doen we niet vaak omdat het niet makkelijk is met mijn glutenvrije dieet), mooie dagen en in de tuin kunnen werken,... meer moet dat niet zijn :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Het wandelen helpt, maar is nu even aan de zijkant geplaatst door het ziek zijn. Persoonlijk vind ik het niet gemakkelijk en moet ik mezelf wel steeds toespreken 'en nu ga je wandelen'. Ik ben helemaal niet sportief aangelegd en ga dus niet zomaar even een rondje lopen ofzo.

   Verwijderen
  2. Ik zou het ook niet makkelijk vinden. Zeker wandelen niet. Vroeger toen ik nog mocht sporten, deed ik Start to run en dat vond ik makkelijker omdat je een concreet doel had om naartoe te werken.
   Zou samen met iemand gaan niet kunnen helpen? Een vriendin of je moeder?

   Verwijderen
 4. Beterschap, met je benen en je gesnotter!

  BeantwoordenVerwijderen