Facts #4 | Over mij en mijn feiten

Raindrops on Umbrella
ⒸPexels.com By Adrianna Calvo
We hebben allemaal onze sterkten en onze gebreken. Dat maakt ons allemaal speciaal. Daarom deel ik vandaag weer enkele feiten over mij ;) Wie benieuwd is naar meer, ik schreef er al enkele voorheen.

1. Ik ben niet graag chauffeur wanneer mijn ouders met me meerijden
Ik rij heel graag met mijn auto (toch naar de plekken die ik ken, want mijn oriëntatie is 0,0), maar wanneer één van mijn ouders naast me zit ben ik getransformeerd tot een stressy persoon achter het stuur. Wanneer iemand anders naast mij zit heb ik dat minder en kan ik relaxter achter het stuur kruipen. Wellicht omdat ik weet dat zij mij niet gaan betichten wanneer ik iets 'fout' doe.

2. Ik hou van de geur van koffie!
Wanneer de koffie doorloopt voel ik mij altijd in mijn sas, want die geur vind ik verrukkelijk. Ook bij het openen van een pak koffie kan ik al helemaal high van de geur worden. Ik vind dat zo heerlijk die geur. Oh, mmm!

3. Ik check eerst mijn kamer op spinnen voor het slapengaan
Spinnen zijn niet mijn favoriete dieren, integendeel zelfs. Ik heb er een fobie aan overgehouden en check elke avond voor het slapengaan mijn kamer op die beesten. Groot of klein, maakt niet uit. Ik hoef  er geen in mijn omgeving.


4. Ik vind een paraplu een onhandig ding
Men heeft de paraplu uitgevonden omdat je geen regen op je zou krijgen. Maar hiermee in de stad of op de markt tussen het volk wandelen is echt mijn ding niet. Dan haper ik aan vanalles en nog wat dat ik tegenkom en heb ik meer plaats nodig dan ik eigenlijk heb. Geef mij maar een jas met kap ;)

5. Wanneer ik op wacht sta verzin ik verhaaltjes over de voorbijgangers
Wie op wacht staat aan de bushalte of treinstation, haalt meestal zijn of haar gsm uit en begint te scrollen. Ik soms ook, maar ik vind het leuk om te kijken naar de voorbijgangers en hun drukke bezigheden. Dan verzin ik in mijn hoofd wat die persoon gaat doen en vorm ik er een verhaaltje rond. Lekker even bezig zijn, haha.

Wat doe jij als je op wacht staat?

10 opmerkingen

 1. Ik doe dat ook wel als ik ergens moet wachten. Ik probeer mij dan altijd het leven van die andere mensen voor te stellen :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja, precies. Of gewoon simpel denken, gaat die nu om brood bij de bakker of gaat die nu fitnessen, haha

   Verwijderen
 2. Ik vind dat soms zo'n gek idee, dan kijk ik in de trein om me heen en bedenk ik me dat iedereen een leven heeft, misschien wel piekert om een probleem. Zelfs het feit dat iedereen een bankrekening heeft, vind ik dan opeens heel fascinerend.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja, inderdaad. Ik stel mij dan de vraag waar die persoon op dat moment naartoe gaat en beeld mij een verhaal in waarom.

   Verwijderen
 3. Haha wat leuk om deze weetjes van je te lezen. Zo leer je elkaar zelf na zolang elkaar volgen toch wat beter kennen ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat leuk, dat laatste punt! Stiekem kan ik het nu niet uit mijn hoofd zetten om dat morgen ook eens te doen als ik bij de bushalte sta, haha. Het eerste punt heb ik trouwens ook. Ik vind het nooit zo'n feest als er mensen meerijden. Ook omdat kleine foutjes opeens een ding zijn als er iemand naast je zit, haha.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja, dat is wel eens leuk en tijdverdrijvend om zo op wacht te staan ;)

   Verwijderen
 5. Ik denk ook altijd na over de levens van mensen als ik ergens moet wachten. Het is zo fascinerend hoe iedereen een eigen, uniek verhaal heeft. En haha, paraplus vind ik dus ook zo onhandig. Ik begrijp soms niet dat er nog steeds zoveel mensen mee rondlopen. Ik heb namelijk altijd schrik dat die van mij kapot waait. En er mee moeten sleuren vind ik ook maar niets. Haha.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Onlangs liep ik er mee op de markt en liep ik bijna elk kraam vast door die paraplu. Onhandige ik, haha

   Verwijderen