Music | Mijn Top 10 van the 90's

Op de radio is het weer de week van de '90s. I love it!! Vorige week op QMusic, deze week op Radio2 (staat hier dagelijks op omdat mijn ouders het westelijke nieuws willen horen..). Mijn geluk kan feitelijk niet op, want ik geniet zo hard van die muziek. Ik ben geboren in de jaren '80 en dus was ik aan het opgroeien in de jaren '90. Mij mag je echt het hele jaar door Nineties muziek geven, ik zal het nooit beu worden.

Het is moeilijk om een keuze te maken maar ik heb voor jullie toch mijn persoonlijke top 10 van de '90 samengesteld. Enjoy it!

10. Britney Spears: Baby One More Time 

9. REM: Losing my religion

8. Milk Inc.: In my eyes
7. Clouseau: Domino
6. Liquido: Narcotic
5. K's Choice: I'm not an addict
4. Snap: Rythem is a dancer
3. 2 Unlimited: No limit
2. Sash! : Ecuador
1. Robert Miles

Hebben jullie een favoriet uit de jaren '90?

6 opmerkingen

 1. Jaa.. zo herkenbaar dat lijstje haha. Ik vind Narcotic van Liquido heel erg leuk :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. In feite zou ik wel meer dan een top 10 kunnen maken, maar moest ergens wel een keuze maken om mijn lezers niet te vervelen, haha. Ja, echt I love the 90's!! En Narcotic zet ik zowiezo op luid volume, daarop kun je gewoon eens geweldig los gaan, haha.

   Verwijderen
 2. Oh ik had hele andere favorieten haha. Ik heb een eigen playlist gemaakt op Youtube met alle gouwe ouwe, geweldig!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. In feite kan ik gerust een top 50 ofzoiets maken, maar ik moest keuzes maken, haha.

   Verwijderen
 3. Leuke lijst heb je samengesteld, alleen voor mij zonder Britney en Clouseau.
  Voor mijn gevoel was er in de jaren '90 erg diverse muziek (maar dan nu?) maar kon dat wel smaken, die verschillende stijlen.
  Sommige nummers vind ik dan ook weer fijn omdat er bepaalde herinneringen mee verbonden zijn.
  En de allermooiste clip vind ik nog steeds 'Return to innocence' van Enigma... ook de tekst is zo mooi.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik ben een grote Clouseau-fan *oeps* dus die moest er voor mij zeker tussen staan ;) Ja, in de jaren '90 had je verschillende stijlen muziek en mij kon je bekoren met de pop en dance. Ik ken Enigma niet, maar zal het zeker eens opzoeken ;)

   Verwijderen