DZP #3 | Start een bullet journal

ⒸEvelyneVergote

Ik wou het al langer eens proberen, maar het kwam er nooit van. Tot ik besloot om te starten met het Day Zero Project en het in de lijst plaatste. Dan moest ik het wel gaan doen ;)

Eind Maart stapte ik de Standaard Boekhandel binnen op zoek naar een schriftje waar ik mijn bullet journal mee zou maken. Ik koos voor eentje met ijzeren ringen aan de zijkant, kan je gewoon makkelijk omplooien. Ik moest niet lang nadenken over het kleur en koos eentje met een bruin kartonnen kaft met een vleugje roze in.

ⒸEvelyneVergote
Naast een bullet journal wou ik ook nog leren handletteren en besloot die twee te combineren. Alleen ging me dat toch nog niet zo makkelijk af als gedacht. Hier moet ik dus nog op oefenen. Maar over het handletteren heb ik het later nog wel eens ;) 


Werk jij al met een bullet journal?

8 opmerkingen

 1. Wat leuk dat je ook bent begonnen met een bullet journal. Ik gebruik zelf sinds kort ook een bullet journal, en vind het heerlijk om te doen. Lekker creatief bezig zijn en mijn leven handig kunnen plannen, ik vind het de perfecte combinatie.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat tof dat je gaat handletteren en bulletjournalen in één! Ik weet zeker dat je daar veel plezier aan zult beleven :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Echt tof dat je er ook mee begonnen bent! Ik zit er aan te denken om ook maar weer een bullet journal te beginnen :D

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja, ik ben halverweg maart ergens de Standaard Boekhandel binnengestapt en zei tegen mezelf, ik zorg dat ik tegen April er in bezig kan zijn. Et voilà :D

   Verwijderen
 4. Leuk dat je gestart bent met een bujo. Het ziet er een erg handig schriftje uit dat je gekozen hebt.
  Ik twijfelde begin dit jaar maar ben weer aan de slag met de purpuz planner. Denk dat de al klare structuur beter bij me past dan als ik alles nog zelf moet intekenen. (maar voor jou en alle andere bujofans allicht net het voordeel ervan)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik wou heel graag leren handletteren, maar zoals je ziet is het nog niet helemaal dat ;) Dus, die twee combineren zag ik wel zitten. Ik heb altijd een doel nodig, haha

   Verwijderen