Oproep | Gastbloggers gezocht!

artistiek, binnen, bloeien
ⒸPexels.com By Scott Webb

Je moest niet lang wachten om meer te weten te komen over mijn tot nu toe nog geheimzinnig project. Ik had het één en ander al uitgewerkt toen ik dit publiceerde, dus het was alleen nog een kwestie van tijd om het echt te maken ;) En dankzij jullie enthousiaste reacties ben ik ergens in een stroomversnelling gegaan.


Uiteraard zullen jullie nu benieuwd zijn naar het thema dat ik heb uitgewerkt. Het is eigenlijk heel erg simpel. Een dag uit je leven. Je vertelt hoe jij een doodnormale dag beleefd van ’s morgens tot ’s avonds. Een normale dag als in een werkdag of een vrije dag, die keuze is aan jou. Dit kan in een verhaal, maar voor wie het liever in een interview verteld kan dit ook.

Wie deze dag liever in een interview wil vertellen kan deze 4 vragen beantwoorden. 

1. Hoe ziet jouw ochtendritueel er uit?
2. Hoe ziet een vrije dag (of werkdag) er bij jou uit?
3. Heb jij genoeg aan 24u per dag of kan je meer uren gebruiken?
4. Hoe ziet jouw avondritueel er uit?

Maar wat moet je hiervoor nu doen? Wel, ik leg het even uit.

-Mail je verhaal/interview naar vergevelyne@gmail.com
-Graag had ik ook een korte inleiding over jou die ik dan bij het verhaal/interview plaats
-Een foto die bij je verhaal/interview hoort mag ook steeds, maar hoeft niet

Ik ben heel erg benieuwd naar de verhalen/interview's die ik toe gemaild zal krijgen. Ik kan helaas nog niet vertellen wanneer ik wat zal publiceren, dit alles hangt af van hoeveel inzendingen er zijn en hoe snel ik het zal kunnen verwerken.  

Doe jij mee?

 

10 opmerkingen

 1. Wat leuk, zeg! Ik wil wel meedoen, alleen nog even kijken wat voor dag ik ga kiezen.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuk! Ik denk dat ik je ook wel wat ga opsturen.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ah wat ontzettend leuk! Ga er zeker aan meedoen :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik heb je mailtje ontvangen! Leuk dat je aan me denkt. Eens zien of ik hier wat interessants op kan beantwoorden :)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hoi Evelyne,

  Dankje voor je reactie op mijn blogbericht: Frustraties tijdens het solliciteren.
  Onder je antwoord heb ik een reactie geplaatst. Maare wat jij vertelde, Pff, bij z'n bedrijf wil je dan toch ook niet meer werken of solliciteren. Tevens zakt de moed wellicht weer in je schoenen, bij z'n antwoord. Waarom zetten ze uberhaupt een vacature uit he.

  Tevens heb ik interesse om een gastartikel te schrijven. Ik zie graag je mailtje tegemoet met de in's and out's, zodat ik kan overwegen of het daadwerkelijk bij mij past.

  Groetjes Annemieke

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hey, bedankt voor je reactie! Ik kijk even of ik je mailadres hier ergens kan vinden anders kom ik nog eens langs op je blog ;)

   Verwijderen