Weekendvibes | 7x wat je kan doen in het weekend

Person Holding Filled Cup Beside Plate of Breads
ⒸPexels.com By Lum3n.com
Een lekker lang weekend of gewoon een dagje vrij, het is altijd fijn om je vrije tijd productief, zinvol of gewoon relaxed door te brengen. Ik maakte een lijstje van mogelijke dingen die je kunt doen in het weekend.

Uitslapen
Ik hou er van om op een vrije dag of een vrij weekend uit te slapen. Zeker als het in de week zo druk is geweest is een beetje extra slaap heel erg welkom.

Film/Serie-marathon
Ik kan er wel eens van genieten om een avondje alleen maar series te zien. Dit kun je uiteraard ook doen met familie en vrienden, zoveel leuker. Maar alleen vind ik het ook lekker relaxed. Een wijntje met wat knabbeltjes bij en lekker relaxed in de zetel voor tv.

In bad met alles er op en er aan
Een maskertje, peeling of iets anders op je gezicht, je haren in de shampoo, lekker relaxed in een warm bad voor een uurtje of twee (of meer, hoe lang je wil). Ondertussen neem je er een tijdschrift bij en je komt helemaal relaxed het weekend door.

Stippel een daguitstap uit
Naar de dierentuin, pretpark of gewoon even de stad in om rustig te keuvelen met vrienden of familie. Ook een trein- en/of busuitstap kan leuk zijn, samen met vriendinnen de stad in om te shoppen, ..

Uit eten/koken
Tijdens de week is het zo druk dat je in het weekend even geen zin hebt in koken. Of misschien heb je net wel zin om eens uitgebreid te koken in het weekend omdat het tijdens de week te snel moet gaan. Uit eten is ook gezellig samen met vrienden of familie.

Coffeeshop/Wijnbar
Je hebt er vast wel eentje in je buurt. Spreek af met je vriendinnen om lekker koffie te slurpen of 's avonds aan de toog van een wijnbar te hangen.

Met de camera op stap
Wanneer het zonnig of droog is en je in een mooie buurt woont, kun je er dikwijls met je camera op stap. Of misschien moet je toch eventjes rijden om op een mooie plaats te komen en daar een heuse wandeling doen met je camera. Thuiskomen met mooie sfeervolle foto's vind ik heel erg leuk.

Wat doe jij op een vrije dag of in een vrij weekend?
  

 


2 opmerkingen

  1. Leuk artikel. Ik vind het zelf altijd heerlijk om met mijn camera op pad te gaan, helemaal nu alles in bloei staat. Alhoewel lekker een hele middag een serie kijken of een wandeling maken me ook altijd wel goed bevalt.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Wij hebben thuis de gewoonte, als we op zaterdagavond niet weggaan dat we al in de vooravond ons settelen om een hele serie te zien. Zalig vind ik dat.

      Verwijderen