Diary #60 | Spi'riet Presents 5

ⒸEvelyneVergote

Wanneer je dit leest zijn we volop bezig met het ophalen van materiaal die we nodig hebben voor ons 5de muziekevenement Spi'riet Presents. Ik heb op mijn blog al meerdere malen vermeld dat ik 5 jaar geleden samen met mijn vader een vzw heb opgericht. Maar eigenlijk zitten we al veel langer in het verenigingsleven. Door interne problemen zijn we 5 jaar geleden gewoon onze eigen vzw gestart, samen met een vriend en diens zoon. Ondertussen is die situatie ook al verandert en is mijn mama in de plaats van die vriend gekomen.

Anyway, terug naar de oorsprong van dit artikel. Dit weekend is bijzonder belangrijk voor ons. Elk jaar werken we vol enthousiasme aan dit project omdat we er heel veel van terugkrijgen. Elk doel waar we voor werken is ons zeer dankbaar en leeft met ons mee in de voorbereidingen, maar ook op de avond zelf. We laten zelfs sinds een paar jaar enkele mensen met een beperking meehelpen op de avond zelf. Ze vinden dit zo fantastisch en voor ons is dit des te leuk! Er worden zelfs vriendschapsbanden gesmeed tussen onze medewerkers en de mensen met beperking. Hoe mooi is dat?

Het harde werk die je er een jaar lang hebt ingestoken, loont. En dat merken we aan alle positieve reacties die we al kregen. Een schouderklop doet ons zo'n deugd omdat we hier hard voor gaan. Het organiseren van vergaderingen, het sprokkelen van sponsors, het zoeken van nieuwe lokale bands, het uitschrijven van persteksten, .. Er komt nog heel veel meer bij kijken, maar dit allemaal opsommen zou jullie alleen maar vervelen ;)

Wat ik eigenlijk wil zeggen.. ik ben bijzonder trots op onze vzw, op wat wij allemaal al gerealiseerd hebben! Ik hoop dit nog lang te kunnen doen!

8 opmerkingen

 1. Terecht om trots op te zijn. Veel succes Ă©n plezier gewenst voor morgen ❤︎

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een prachtig initiatief! Hopelijk wordt het weer een topavond. Heel veel succes!
  Jammer genoeg te ver voor mij, anders had het me wel leuk geleken.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Het was weer een fantastische editie! Wij zijn trots dit te mogen verwezenlijken..

   Verwijderen
 3. Heel terecht dat je hier trots op bent. Het lijkt mij zo gaaf om al zo lang naar iets toe te werken en er zoveel voor terug te krijgen :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Het jammere is dat zo'n avond voorbij vliegt, maar het was weer top! Foto's volgen!

   Verwijderen
 4. Heel veel plezier gewenst! Klikt leuk :-)

  BeantwoordenVerwijderen