In The Box | 4 maand later

close-up, kubussen, kunststof
ⒸPexels.com By Miguel Á. Padriñán


Het is eigenlijk pas morgen exact 4 maanden geleden dat ik startte met een nieuwsbrief, maar wou er vandaag al een update over schrijven. Enfin, ik wou eigenlijk bevragen hoe jullie, mijn lezers de nieuwsbrief vinden. Het was oorspronkelijk eigenlijk mijn bedoeling om elke week een heuse nieuwsbrief te schrijven in de trend van een verhaal of een echte brief. Maar, ik zag het plots echt helemaal niet meer haalbaar, waarvoor ik gekozen heb om wekelijks mijn artikels in een wekelijkse nieuwsbrief te laten rondgaan.

Voor mij lekker makkelijk natuurlijk. Misschien dat mijn eerste plan ooit in de toekomst nog wel komt, maar voor nu lukt dat echt niet. Voor eerst wegens tijdsgebrek, maar ook wegens inspiratie. Ik moet al heel wat moeite doen voor mijn blog, laat staan dat ik wekelijks een inspiratievolle nieuwsbrief kan uitbrengen. Respect voor wie dit kan! Anyway, ik wou het dus over MIJN nieuwsbrief hebben. Hoe vinden jullie die? 

Hebben jullie je al ingeschreven voor de wekelijkse In The Box?

Lees ook:
 


 

6 opmerkingen

 1. Ik moet bekennen dat ik me niet snel inschrijf voor nieuwsbrieven omdat ik al zoveel mail in mijn inbox krijg en mail me eigenlijk altijd wat stress bezorgt.
  Maar ik heb mijn favoriete blogs wel in mijn leeslijst staan en daar neem ik dan zowat dagelijks een kijkje in.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik schrijf me persoonlijk niet in op nieuwsbrieven. Alle blogs die ik wil lezen volg ik op bloglovin' of heb ik opgeslagen als bladwijzer. Ik krijg namelijk al zo veel mails en ik blijf me afmelden voor dingen.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Vroeger gebruikte ik ook Bloglovin' ,maar dat werkt niet meer zo goed voor mij..

   Verwijderen
 3. Ik schrijf me niet in voor nieuwsbrieven. Ik volg een blog en dat is genoeg.

  BeantwoordenVerwijderen