Just write | Een nieuwe toekomst?

round brown framed mirror
ⒸUnsplash.com By Erin Profaci

Een druk weekend achter de rug, een hopelijk mooie leuke toekomst die mij opwacht morgen. Er staat iets nieuw te gebeuren voor mij. Iets waar ik al een tijdje terug naar verlang. Ik hoop dat het blijvend is en ik het er goed vanaf breng. Maar de zin is er alvast al.

Meer kan ik jullie niet vertellen, ook al weet ik dat ik jullie ontzettend nieuwsgierig heb gemaakt nu ;) Misschien schrijf ik er ooit nog wel eens over, maar pas wanneer ik weet dat de tijd rijp is ;)  Ach, ik ben zo blij. Zo blij dat het toch nog kan, wat mij nu te wachten staat. Blij dat dit zo onverwacht is gekomen, zonder enige andere verwachtingen.

Verder moeten jullie het hier even mee doen en gewoon mijn blog blijven verder volgen, haha.

Hebben jullie nog leuk nieuws te melden?

Lees ook:


7 opmerkingen