✘ 15 dingen die niemand me vraagt Tag ✘


Toekomen, Alternatieve, Weg, Straatnaam, Schild

ⒸPixabay By Geralt

Het is alweer een tijdje geleden, dus ik dacht.. Ik gooi er weer eens een Tag tegenaan. Ik kwam deze toevallig tegen, maar bleek dat de uitvinder hiervan onbekend is.. Dan maar zo.

1. Slaap je met de deuren van je kleerkast open of dicht?
Mijn kastdeuren zijn altijd dicht. Al kunnen ze eigenlijk niet goed meer sluiten, toch duw ik tot ze bijna dicht zijn, haha.

2. Neem je mini flesjes shampoo enzo mee uit hotels?
Dat durf ik niet. Ben altijd bang dat ze mijn valies gaan onderzoeken bij het uitchecken, haha. En om eerlijk te zijn.. ik vind die niet altijd goed ruiken. Of ben ik in de verkeerde hotels geweest?

3. Heb je ooit een straatnaambord gepikt?
Ik heb er heel veel gefotografeerd, maar nooit gepikt. Ik zou niet weten wat ik er mee moet doen thuis, haha.

4. Gebruik je to-do lijstjes?
Soms wel, maar niet altijd. De laatste tijd gebruik ik meer en meer mijn gsm om een herinnering te plaatsen voor als ik iets moet doen. In mijn studietijd deed ik dat wel heel veel. Ik had toen echt een ellenlange lijst met welke vakken ik nog moest studeren. Ik ben zo opgevoed en blijf dat ook wel een beetje behouden. Al is het nu in de digitale versie.

5. Heb je sproeten?
In de zomer durf ik wel eens lichte sproeten te vertonen, maar dat valt best mee.

6. Heb je ooit in de bosjes geplast?
Nee, daar ben ik te preuts voor. Of te bang dat ik op mijn broek zou plassen in de plaats, haha. Of dat er een beest in mijn broek zou springen, haha.

7. Hoe groot is je bed?
Ik heb een eenpersoonsbed en die is groot genoeg voor mij alleen..

8. Ben je lui?
Op het werk wil ik altijd iets om handen hebben, maar thuis kan ik wel eens lui zijn. Ik help mee in het huishouden en waar ik kan. Maar het kan ook gebeuren dat ik echt eens lui wil zijn en echt niets doe. Zalig is dat wel eens op zijn tijd.

9. Is er iets waar je je nu aan irriteert?
Nee, niet echt. Ik voel me goed op dit moment.

10. Kauw je op potloden en pennen?
Vroeger op school durfde ik dat al eens te doen. Tot ik er eens een stukje van in mijn mond kreeg, haha. Ik heb het toen niet veel meer gedaan en nu doe ik dat zeker niet meer.

11. Heb je bij de padvinders gezeten toen je klein was?
Nee, ik was bij geen enkele jeugdbeweging of vereniging aangesloten toen ik klein was. Ik voelde mij daar niet goed. Mijn moeder probeerde mij nog op een kinderboerderij te laten waar ze vanalles deden, maar na dag 2 had ik barstende hoofdpijn. Ik voelde mij daar niet goed en heb mij ook nooit goed gevoeld in groepen.

12. Kijk je nog wel eens naar tekenfilms?
Mocht dat toevallig op tv zijn, dan zou ik wel eens kijken, maar ik zal er niet speciaal voor blijven zitten. Tenzij het Tom & Jerry is, want mijn papa keek in mijn kindertijd samen met mij naar Tom & Jerry en ik vond dat schitterend!

13. Tel je de treden wanneer je de trap oploopt?
Ha, op het werk hangen momenteel getallen van hoeveel calorieën je hebt verbrand per trede die je af- of oploopt. Niet dat ik er rekening mee houd, want ik moet nogal veel de lift nemen. Maar als ik kan neem ik de trap (zonder tellen).

14. Dans je wel eens als er geen muziek te horen is?
Ooh ja! Wanneer ik happy ben durf ik al eens een dansje te placeren midden op de plaats waar ik ben. Al lijkt dat dansje wellicht meer op een onhandig sprongetje, haha.

15. Weet je hoe je het oliepeil van een auto moet checken? 
Euh.. ja.. ik denk het.. Onder de motorkap, niet? ;)

Durf jij al eens een dansje te placeren als er geen muziek is?

10 opmerkingen

 1. Leuk gedaan. Ik blijf dit een leuke tag vinden.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik doe af en toe wel een klein dansje zonder muziek. vaak zing, rap of neurie ik er dan wel zelf wat bij trouwens, haha.

  Ik kan me trouwens moeilijk voorstellen dat er mensen slapen met hun kastdeuren open? Wat een horror, haha. Uit hotels neem ik flesjes mee die ik handig vind en lekker vind ruiken, en bijvoorbeeld een aangebroken flesje. Dat zouden ze anders toch weg moeten gooien.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik kan het mij eigenlijk ook moeilijk voorstellen dat je met je kastdeuren open slaapt, maar ja.. wie weet

   Verwijderen
 3. Door dit te lezen herinner ik mij dat ik deze tag ook ooit eens heb ingevuld. Ik placeer ook weleens een dansje zonder muziek. Als ik blij ben dan gebeurt dat al snel vanzelf.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. De deuren van de kledingkast zijn hier altijd dicht, maar dat komt omdat mijn vriend en ik niet willen dat de kat daarin gaat zitten, haha! En ik neem altijd de flesjes mee uit de hotels :P Ik dans eigenlijk niet echt zonder muziek, maar dat is niet omdat ik het niet durf. Meer dat ik er dan geen behoefte aan heb. Als ik ergens muziek hoor, al is het heel zacht, heb ik wel heel snel de behoefte om te dansen.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Haha, ik begrijp dat je liever niet wil dat de kat in de kast zit :p

   Verwijderen
 5. Tom & Jerry blijft leuk he <3 Kan ik ook echt van genieten. Oh en over je 2de vraag: ik neem altijd extra veel van die dingen mee uit hotels haha. Soms stop ik ze weg, zodat ze nieuwe neerzetten en deze ook mee kunnen. Op mijn huwelijksreis maakte ik het helemaal bond en nam ik er ook een aantal mee uit de gang haha.

  BeantwoordenVerwijderen