Bullet Journal #2 | Mei

ⒸEvelyneVergote
Een nieuwe update over mijn Bullet Journal. Ik moet toegeven dat de maand Mei nogal hectisch was en ik dus niet heel veel heb kunnen doen. Ik heb toch geprobeerd om nog iets extra toe te voegen en mijn oefening op het handletteren bij te houden.

ⒸEvelyneVergote

Zoals ik al zei, meer dan dat is het niet geworden deze maand. Ik voegde wel een puntje dankbaar toe en een lijntje Dairy.(Diary- thnx to Audrey die er mij op wees in mijn maandoverzicht ;) )Ik heb het wel eens nodig om die dingen op te schrijven en vond het ideaal om dat in mijn bullet journal te doen. Het handletteren gaat beter, maar is nog niet wat het moet zijn ;) Ook tekenen is nog niet aan de orde. Misschien dat ik in Juni toch wat meer kan doen.

Houden jullie van handletteren?

Lees ook: 

6 opmerkingen

 1. Leuk om te zien. Ik ben zelf erg actief bezig met mijn bujo, en vind het heerlijk om dagelijks mijn habits en stemming en dergelijke bij te houden.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja, dat is wel leuk idd, maar onmogelijk voor mij wegens tijdgebrek..

   Verwijderen
 2. LEUK!! Ik dacht vorige week opeens dat het wel leuk zou zijn om te beginnen handletteren. Ben nog niet begonnen maar ik ga er snel eens in verdiepen.

  Bettie
  www.thewildflowerhippie.com

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Haha, het is leuk, maar ik heb nog heel wat oefening nodig ;) Succes!

   Verwijderen
 3. Dat je ondanks de drukte en nieuwe werk toch nog aan het oefenen geweest bent, is echt knap!
  Vind je kopjes / titeltjes er al leuk uitzien!

  Bij mij staat het als een puntje in mijn Day Zero Project, dus op de verlanglijst :)

  BeantwoordenVerwijderen