Dit was.. | Mei 2019


Het is mij helaas niet gelukt om deze maand heel veel foto's te nemen. Ik weet niet hoe het komt, ik vergat het precies altijd. Te druk in mijn hoofd wellicht ;) Ik zal proberen om zoveel mogelijk te vertellen over mijn maand Mei ;)

Ik begin de maand met het organiseren van ons evenement. Er ging al heel veel organisatie aan vooraf om alles klaar te krijgen. Ons huis stond vol met materiaal die we dat weekend zouden nodig hebben. Van vaatdoeken, dweils, bekers,.. Per ding werden die in bakken gestoken en die dag verdeeld onder de verantwoordelijke. De garage stond dus overvol, maar ook de living was een boel.. Het klaarzetten van de zaal verliep vlot. Alleen kreeg ik die ochtend een aanval van migraine en kon ik de dag van het evenement 's ochtends niet meehelpen. Ik sliep door tot de middag zodat ik toch de avond zou kunnen overleven. Gelukkig is alles goed gekomen en nam ik op tijd mijn voorzorgen om een nieuwe aanval te voorkomen. Ik baalde toch even..
Aan de artiesten proberen we altijd na afloop van het optreden iets te geven. Dit jaar besloten we eens speciaal te doen en gaven we een boeket rozen aan de zangeressen van de groepen. Een vriendin die meehelpt zou er voor zorgen. Toen ze belde dat ze in aantocht was met de rozen ging ik haar staan opwachten aan de ingang om te helpen dragen. Tot ik plots dit boeket in mijn handen geduwt kreeg. Ik was eventjes sprakeloos. Ze had een extra boeketje besteld voor mij omdat ze wist hoe zot ik van rozen was.
Enkele dagen na het evenement kreeg ik een nieuwe baan. Ik was blij terug te kunnen doen waar ik voor gestudeerd had. Omdat het nogal druk was geweest was ik ook blij toen het terug weekend was en ik even kon uitrusten. Tot ik de zondag opstond met een dubbele knie! Ik kon er amper op staan en het deed echt heel veel pijn! Het eerste wat in mij opkwam was 'wat nu? ik moet morgen gaan werken!'. Ik was vastbeloten om te gaan werken, want ik kon het mij niet veroorloven om nu al thuis te zijn. Ik slikte pijnmedicatie en maakte een afspraak bij de kinesist in de hoop dat zij mij konden verlossen van de pijn. Gelukkig was het een overbelaste spier en niet mijn knie. Wellicht zat het er al een tijdje, maar doordat ik nu terug aan het werk ben en een hele dag rondloop zal de spier overbelast geweest zijn. Nu is gelukkig alles weer in orde, dankzij de sessies bij de kinesist.

Ik had mijn 6-wekelijkse afspraak bij het schoonheidsinstituut. Wat geniet ik hier van. Mijn huid voelde weer als nieuw aan, wanneer ik de zaak verliet.
Op het laatste moment deed ik nog een fotoshoot voor een communicant. Ik ging er mee naar het skatepark en gelukkig zat het weer mee. Ik werkte een middag aan de foto's en die zijn nu onderweg naar het fotolabo van een bevriend fotograaf die een winkel heeft in wat vanalles (fotografie, smartphone, televisie, ..) Al een geluk dat ik bij hem terecht kan om de foto's te laten afmaken, anders kon ik dit helemaal niet doen.
Enkele dagen geleden besloot ik in mijn BulletJournal een lijntje of twee per maand over te laten om iets te schrijven zoals in een dagboek. Het handletteren lukt me nog niet zo goed.. Vooral de sierletters vind ik moeilijk, ondanks ik wel mooi kan schrijven. Van het moment ik er iets mee wil doen dan mislukt het..  

Hoe was jouw maand?

8 opmerkingen

 1. Leuk overzichtje! Wel een opmerking: het is diary, niet dairy ;) Ik had een leuke, afwisselende maand met heel veel toffe dingen!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Tof om te lezen. Ook leuk dat er nog een fotoshoot op uw pad is gekomen. Dat zal wel een drukke maand zijn geweest! Blij ook dat alles terug in orde is met uw knie :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Het vele werk van fotoshoots heeft me lang geleden al doen besluiten ermee te stoppen. Overigens heb ik mijn foto's altijd op een cd of stick aan de klant gegeven. Afdrukken laat ik aan hun over.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja, ik begrijp het wel. Het is veel werk, maar de voldoening achteraf vind ik zo fijn.

   Verwijderen
 4. Klinkt als een drukke maar erg leuke maand!

  BeantwoordenVerwijderen