DZP #5 | Stuur 5 vrienden zomaar een kaartje

ⒸEvelyneVergote

Het is alweer een tijdje geleden dat ik nog eens een doel uit mijn Day Zero Project hier heb besproken. Ik moet dan ook toegeven dat het behalen van die doelen ergens op een klein pitje staat sinds mijn nieuwe baan. (ik steek het daar maar op, haha)

Het is me immers wel al gelukt om 5 vrienden zomaar een kaartje te sturen. Ik kreeg het lumineuze idee om met Pasen twee van mijn vriendinnen te verrassen met een paaskaartje :) Beiden vonden het leuk en één daarvan vermeldde het zelfs op haar blog ;) 

ⒸEvelyneVergote

Na deze 2 paaskaartjes volgden er nog 3 zomaar-kaartjes. Eentje naar een gehandicapt meisje die op mijn vorig werk vrijwilliger was en ik nog steeds mee opschiet. De andere twee naar oudere vriendinnen die ik niet meer gehoord heb. Spijtig genoeg heb ik die ook niet vastgelegd op foto (echt waar, rats vergeten!) en moeten jullie mij geloven op mijn woord dat ik effectief 5 kaartjes heb verstuurd.

Stuur jij regelmatig kaartjes via de post?

Lees ook:

16 opmerkingen

 1. Leuk idee inderdaad! Ik stuur wel kaartjes met Kerst en met verjaardagen neem ik er eentje mee, maar niet echt zomaar inderdaad. Terwijl het zo leuk is, ook om te krijgen!

  Nog even een andere opmerking: op jouw blog kun je de rechtermuisknop niet gebruiken - om kopieren tegen te gaan, denk ik? - maar als ik een link open, bijvoorbeeld die naar Sarah's blog, dan opent die niet in een nieuwe tab of nieuw venster. Dat vind ik best irritant, want ik klik natuurlijk graag door hier en daar.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Idd, je kan hier niet rechtsklikken om het kopiëren tegen te gaan (ondanks het mensen mssn toch lukt, het is maar voor mijn geweten). Ik zal er op letten of ik het kan instellen dat de linken in een andere tab kunnen geopend worden ;) Bedankt!

   Verwijderen
 2. SUPER LEUK! Dat kan echt deugd doen zo'n kaartje ^^ Ik wil het ook vaker doen maar ik vergeet het vaak. Je hebt er van mij ook nog eentje te goed ;) Misschien maak ik er binnenkort eens werk van!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik vind dat heel leuk! En ik hou zeker de brievenbus in de gaten de komende tijd, haha.

   Verwijderen
 3. Wat een leuk idee! Ik heb toevallig onlangs nog een kaartje gestuurd, maar dat was via Greetz. En ook niet echt zomaar. Een beterschapskaartje :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Haha, je hebt toch je best gedaan om een kaartje te sturen ;) Nee, serieus. Ik vind dit gewoon leuk :)

   Verwijderen
 4. Ik deed tijdens de 40 dagen bloggen challenge dit jaar ook iets gelijkaardigs, super leuk om doen!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Oh lief dat je dat doet. Vooral in een tijd dat een kaartje sturen zo veel minder wordt gedaan. Ik houd van echte post en ben daarom een 3e instagram account gestart. Speciaal voor snailmail en ik heb gewoon mensen gevonden die mijn enveloppen zo mooi vinden dat ze ook graag willen schrijven. En daar ben ik blij mee, omdat zij ook ontzettende mooie dingen maken. Inmiddels heb ik echt al super mooie en lieve post ontvangen, terwijl ik mijn account nog geen maand heb. Dus ja, van echte post word je zo blij. Dus lief dat je dat spontaan hebt gedaan.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik zal even je 3e instagram account opzoeken en je hierin volgen ;)

   Verwijderen
 6. Wat een leuk idee. Ik heb ook regelmatig zoiets van ik moet diegene echt een kaartje sturen, maar dan vergeet ik het vervolgens weer. Dit is dus een goede reminder, want echte kaartjes ontvangen is zoveel malen leuker dan een simpel appje.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat leuk om je vriendinnen zo te verrassen :)

  Ik vind 'echte' post en kaarten nog steeds leuker dan mailtjes of berichtjes. Ik maak zelf ook kaartjes dus die verstuur ik dan natuurlijk wel graag. De laatste die ik gemaakt had waren communiekaartjes voor mijn neefje en nichtje. Mijn neefje was ermee in de wolken, zo grappig en leuk. Dus dat motiveert extra natuurlijk :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Zelfgemaakte kaartjes lijken mij leuk om te krijgen en te geven. Zo creatief ben ik helaas niet, maar ik vind het gewoon zo leuk om kaartjes te versturen en te ontvangen :)

   Verwijderen
  2. Moest je het niet erg vinden om je adres te geven, dan wil ik je altijd wel eens verrassen met een van mijn knutselresultaten :)
   (maar indien je dat niet ziet zitten, begrijp ik dat ook uiteraard)

   Verwijderen
 8. Leuk! Als jij je mailadres geeft wil ik jouw mijn adresgegevens wel geven ;)

  BeantwoordenVerwijderen