Summerproof | Een vakantiegevoel creeëren

ⒸEvelyneVergote

De zomer is al een goeie week in gang gezet, maar sinds vandaag is de zomervakantie écht begonnen! Dit jaar neem ik uitzonderlijk geen verlof op het werk, maar dat betekent niet dat ik geen leuke dingen kan doen. Ik maakte een lijstje van wat je in de zomer kan doen om toch een klein beetje een vakantie-gevoel te krijgen

1. Een terrasje
Hier word ik steeds vrolijk van, even in het zonnetje of schaduw (wat het best voor je is) genieten van een drankje. Dat kan een cocktail zijn, maar evengoed een fris drankje of een watertje.

2. Een bbq met vrienden/familie
Vroeger werd ik vaak onverwacht uitgenodigd voor een bbq bij vrienden. Lekker ongepland een leuke avond tegemoet. Met een hapje en een drankje. En dan 's avonds een afsluitertje bij het uitdoven van de bbq ;)

3. Strandbars/zomerbars
Tegenwoordig is het hip om er één in je gemeente of stad te hebben en heb je ze er maar uit te kiezen (of doe je ze allemaal ;) ). Lekker gezellig een cocktail slurpen in een strandstoel op een nagemaakt strand in de stad.

4. Parkconcerten
In de zomer zijn er vaak parkconcerten waar er lokale en bekende artiesten hun ding doen op het podium. Lekker dansen of gewoon genieten vanuit een strandstoel samen met familie of vrienden een een glas wijn in de hand ;)

5. Picknick in het gras
Geen zin om uit de deur te gaan en toch een vakantiegevoel te hebben? Trek je frigo open, gooi alles waar je zin in hebt in een mand, neem een grote handdoek en leg die te midden van je grasplein (of terras als je geen grasplein hebt). Picknick in het gras (of terras) thuis ;)

Wat doe jij om een vakantiegevoel te creeëren?

2 opmerkingen

  1. Leuk artikel. Een drankje op een terras is altijd een goed idee, of heerlijk in Zwolle op het stadsstrand (word elk jaar aangelegd bij het water) zitten of gewoon lekker in het gras aan het water zitten en genieten van iedereen die in een bootje voorbijkomt.

    BeantwoordenVerwijderen