Bucket of Travel |Mini Citytrip

Teal Fujifilm Instax Mini Camera Near White Ceramic Mug
ⒸPexels.com By Element5 Digital


Nee, ik heb voorlopig nog geen citytrip gepland staan in mijn agenda maar wie weet lukt het mij volgend jaar misschien wel. Ik besloot om een kort lijstje te maken met de plaatsen waar ik nog wel eens op citytrip wil gaan.

Amsterdam
Ik ben al in Rotterdam geweest, maar wil Amsterdam ook zeker eens bezoeken. De Amsterdamse grachten en het Madame Tussaud-museum lijken mij wel de moeite om te doen.

Berlijn
Ik was al meerdere keren in Duitsland, maar nog nooit in Berlijn. Deze stad als citytrip ontdekken lijkt mij een geweldige keuze. Ik denk dat ik hier eerder zou opteren om met een toeristenbus door de stad te touren.

Rome
Hier mag een bezoek aan het Vaticaan zeker niet ontbreken! Net zoals het Colosseum en de Sint-Pietersbasiliek. Ik ben gek op pasta, dus honger zal ik daar alvast niet hebben ;)

Milaan
Hier moet ik het Dom van Milaan zeker gezien hebben! Ookal zegt shoppen mij niet veel, ik denk dat ik toch wel mijn hartje zou kunnen ophalen daar. Enfin, shoppen in Milaan.. dat moet je toch ooit eens in je leven hebben gedaan als meisje, niet?

Lissabon 
Opnieuw zou ik hier opteren voor een toeristenbus die je langs leuke bezienswaardigheden brengt. De Toren van Belém lijkt mij wel iets leuk om te zien. Net zoals the city life in there met hun kleurrijke huizen.

Waar wil jij nog op Citytrip gaan?

Lees ook:

7 opmerkingen

 1. Rome raad ik je zeker aan! Amsterdam is niet zo mijn stad, maar je moet er eigenlijk wel eens geweest zijn. Ik zou nog wel naar Stockholm willen. Alleen een beetje duur, dat is jammer.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Stockholm lijkt mij ook nog wel een toffe stad om er eens geweest te zijn. Staat ook op mijn lijstje ;)

   Verwijderen
 2. Mijn bucket list is eindeloos dus daar staan nog een hele hoop citytrips op! Naar Berlijn ben ik ook nog nooit geweest, terwijl dat eigenlijk zo dichtbij de deur ligt (t.o.v. andere plekken dan). Gek eigenlijk. Daar wil ik dus zeker ook eens naartoe trekken!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Stockholm staat hier nog op het lijstje, vooral omdat je er naar het schijnt zeer makkelijk terecht kan met een glutenvrij dieet. Als we nu ergens gaan is het veel geplan op voorhand, zou leuk zijn om eens wat ontspannener te kunnen gaan, zonder schrik te hebben om niets te vinden, restaurants die dicht zijn etc.

  Van jouw lijstje heb ik Amsterdam, Berlijn en Lissabon al bezocht.
  Amsterdam vond ik leuk maar heel heel heel druk. Wel makkelijk om er te raken met de Thalys.
  Berlijn is ook een aanrader, op Ryanair na.
  Lissabon is echt super, misschien wel mijn favoriet van de drie, maar durf niet zo goed teruggaan nu ik glutenvrij moet.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ha, Sarah en ik moeten misschien idd samen naar Berlijn gaan. Noteer jij het ook, Sarah? :p Ja, ik snap dat het voor jou wel een moeilijkheid is om een bestemming te zoeken waar het glutenvrij is. Dat zou standaard in elke zaak moeten komen, daar het nu vaker en vaker voorkomt. Maar ja.. wie ben ik ;)

   Verwijderen