Diary #63 | Even kletsen

ⒸEvelyneVergote

Wat een weer! Het is hier vandaag echt om en bij de 35°C geweest (en wellicht nog warmer in andere delen van het land). Het is een beetje té. Maar goed, genoeg over het weer. Even een kletsblogje over mezelf ;)

Naast de warmte voel ik mij tegenwoordig beter in mijn vel. Het was wennen op mijn nieuwe job (nu nog steeds), maar het gaat alsmaar beter. Ik doe de job op zich heel graag, het zijn enkele andere dingen die het minder leuk maken. Ach, er is overal wel iets, denk ik dan ;)

Verder geniet ik van de vrije momenten in de zomer. Ik kan niet echt doen wat ik wil, maar tijdens vrije momenten geniet ik gewoon dubbel! Zoals een terrasje doen of gewoon rustig thuis even aan niets denken. Vooral dat laatste probeer ik meer en meer te doen.

Ik ben nu even bijgekletst voor nu.

Hoe beleef jij de zomer?


8 opmerkingen

 1. Wat een mooie update en fijn dat je nieuwe werk wel bevalt. Klein dingetje, het is diary en niet dairy ;). Wel een mooie foto bovenaan het artikel!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Fijn dat het goed met je gaat, ook op je werk. Geen enkele job is perfect maar als de negatieve dingen niet overheersen is het oké he.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Fijn om lezen dat je wat beter in je vel zit, dat is zoveel waard hé, en geeft gelijk ook meer energie en zin in het leven. Zoals je zelf al doet, in het genieten van de kleine, leuke dingen in het leven.
  Goed ook van je werk! Inderdaad, zoals Irene zegt, als de som positief is, is het oké.

  Hier zijn ze aan ons dak bezig... komt een nieuw op. Dus niet echt de ontspannende vakantie die ik vooraf in gedachten had (normaal zouden ze maar na het bouwverlof, in augustus) beginnen. Ben nog maar amper toegekomen aan de leuke plannen die ik had, en nu moet ik alweer aan het werk eigenlijk...

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Oh hopelijk kun je toch nog iets moois van je vakantie maken, zodoende het geen werkvakantie word ;)

   Verwijderen
 4. Fijn deze update :) Goed om te lezen dat het goed/beter gaat. En inderdaad, lekker vrije dagen met zomers weer :)

  BeantwoordenVerwijderen