Dit was.. | Juni 2019

We zijn alweer halverwege het jaar voorbij. Wat gaat de tijd toch snel! Ik geef je een kijkje in mijn zesde maand van het jaar.

Ik begon de maand al snotterend. Wellicht ving ik die op door de airco die in de dagzaal op het werk is. Vanaf heden zetten we gewoon de ramen open ipv de airco aan te steken. Ik was niet de enige die al snotterend rondliep..
Samen met vrienden ging ik een homemade lemonade drinken in de plaatselijke coffeeshop in de stad (yes, je leest het goed, haha) Deze is eentje met framboos-smaak maar om die zurigheid niet te hebben geeft de sinaasappel in het glas er een fijne zoete toets aan. Lekker!
Vanaf heden haal ik op alle mogelijke momenten van de dag dat ik maar kan televisietijd in. Door mijn onderbroken werkuren mis ik 's avonds heel wat op tv en dat neem ik op om later te bekijken.
Ik ging naar de opendeurdag van woon- en leefomgeving voor blinde en slechtziende volwassenen met een meervoudige beperking. Ik heb nog steeds contact met een vrijwilliger die bij me werkte op de vorige werkplaats en daar in die woon- en leefomgeving verblijft. Ik ging haar dus een bezoekje brengen ;)
Ik had weer een fotografie-opdracht en die verwerkte ik in het weekend. Uit een selectie van honderden foto's haalde ik er de beste uit om ze te kunnen overhandigen aan de personen in kwestie.
Tijdens de pauze die ik thuis ben eet ik een slaatje en lees ik blogs op mijn iPad. Heerlijk relaxend!
Ik mocht sinds lang nog eens terug naar de kapper. Het was broodnodig, want ik begon een slordig kapsel te creeƫren. Ik was ook blij dat het nog eens geknipt werd en ik weer een fris kopje had.
Ik ging sinds heel lang nog eens met de trein op stap. Samen met mijn ouders ging ik naar de batjes (een soort van solden-verkoop alvorens de solden beginnen) en gingen we naar een optreden kijken van een groepje die we eventueel zouden vragen voor ons evenement volgend jaar ;)  


Hoe was jouw maand?

8 opmerkingen

 1. Ramen open is absoluut gezonder maar wil niet altijd werken tegen de warmte. De airco filtert een deel van de lucht en hergebruikt dat. Die filters moeten wel schoongemaakt worden. Ik vind het heerlijk als het ergens koeler in maar ik krijg snel hoofdpijn van die lucht.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik krijg ook sneller hoofdpijn van gekoelde lucht dan van natuurlijk gekoelde lucht. Daarom dat ik ook de ramen openzet 's avonds en tegen 's ochtends is de ruimte lekker koel.

   Verwijderen
 2. Klinkt als een heerlijk productief maandje!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Fijn om te lezen en je maand mee te kunnen volgen op deze manier. Ook tof dat je weer een fotografie opdracht had. Zorg maar dat je ook genoeg pauze neemt, tussen al dat werken door! Die homemade limonade ziet er trouwens super lekker uit. Yum. En ooh, ik spot mijn blog op de iPad. Zo leuk :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik doe mijn best om mijn pauzes zo nuttig en aangenaam mogelijk te maken ;) Bedankt voor de bezorgdheid ;) Uiteraard check ik jouw blog als eerste in mijn blogroll ;)

   Verwijderen
 4. Wat een leuke en drukke maand, maar wel eentje vol afwisseling!
  Goed idee van het tv kijken tijdens je pauze. Dan kan je lekker rusten intussen.

  Hier een maand met vooral veel werk onthou ik...

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja, ik heb wel eens afwisseling nodig met zo'n job en zijn uren ;)

   Verwijderen