Even over het bloggen | Mijn eigen bloggroei

ⒸEvelyneVergote

Voor de oplettende lezer van mijn blog, zijn er de laatste weken enkele nieuwigheden in mijn artikels verschenen. Toen ik begon met bloggen (bijna 4 jaar geleden!) schreef ik gewoon teksten zonder alinea's, titels of tussenkoppen, .. Ook hadden mijn artikelen toen niet veel inhoud, of toch niet zoals ik wilde.

Nieuw artikel, nieuwe uitdaging

Ik durf te zeggen dat ik als blogger gegroeid ben in mijn schrijven, maar volledig tevreden ben ik nog lang niet. Ik kan volgens mij nog veel meer dan wat ik nu doe. Qua schrijven, lay-out, .. Maar elk nieuw artikel is een nieuwe uitdaging. Elke dag is het afwachten of mijn artikels daadwerkelijk gelezen en geapprecieerd worden. En daar komt de onzekere meid in mij naar boven.

In petto
Naast elke nieuwigheid, zoals linken in en buiten mijn teksten, tussenkoppen (of misschien toch niet, ben er nog niet uit), heb ik nog heel wat in petto in de toekomst. Langzaamaan wil ik mijn passie voor fotografie terug naar boven laten komen op mijn blog. Hoe of wat ik wil is al deels een plan, het uitvoeren er van is nog in opbouw.

Ben jij altijd tevreden over hoe jij je blog opbouwt?

Lees ook:


8 opmerkingen

 1. Bezig zijn met online teksten is mijn baan, dus ik heb er wel wat verstand van (hoop ik!), maar toch is het bij je eigen blog weer heel anders! Ik ben daar ook vaak zoekend in, maar dat maakt het ook leuk vind ik. Je kunt altijd iets proberen en als je het toch niks vind weer overstappen naar iets anders. Succes!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja, het is soms eens zoeken en ik ben momenteel weer even in die zoekmodus, tot ik weer mijn idee gevonden heb ;)

   Verwijderen
 2. Ik vind het zelf heerlijk om nieuwe dingen te kunnen proberen. Ik struin regelmatig het web af, zodat mijn artikel SEO proof zijn, links goed zijn ingesteld (do en no follow links) en ik een mooie backlink structuur heb ik mijn website. Alles om het voor de lezers en mezelf zo optimaal mogelijk te maken. Dus probeer vooral dingen uit, en maak fouten, want daar leer je het meeste van ;)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dank je! Ik hecht voorlopig nog geen waarde aan het SEO-gebeuren, maar mssn komt dit nog wel.. eens mijn blog Ă©cht up to date is ;)

   Verwijderen
 3. Wat goed dat je hierover nadenkt! Ik heb dat zelf niet echt bij mijn blog. Ik schrijf als ik zin heb... en als ik geen zin heb laat ik het ook zitten :') Beetje chaotischer dus.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik denk heel veel na over mijn blog en hoe ik het anders of beter zou aanpakken. Tot vervelends toe soms, haha.

   Verwijderen
 4. Het is inderdaad een continu leerproces! Net als jij maakte ik tussenkopjes eerst vet, en pas later leerde ik dat je hiervoor htags moet gebruiken. En zo leer ik nog steeds bij. Op mijn blog Bloggen en loggen deel ik al mijn lessen en valkuilen : )

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik kom zeker eens lezen op je blog Bloggen en loggen. Misschien leer ik er nog wel meer bij dan ik zou verwachten ;)

   Verwijderen