Blogspot #8 | Nieuwe bloggers ontdekt

ⒸEvelyneVergote

Het is een tijdje geleden dat ik onder deze categorie schreef, met als reden dat ik niet elke dag nieuwe blogs kan ontdekken. Dat laten mijn huidige werkuren niet toe. Op een vrije dag of vrij weekend lukt dat wel en heb ik ondertussen voldoende nieuwe bloggers ontdekt. Dus bij deze wou ik ze hier zeker even in de spotlight zetten ;)

1. Sanne Timmermans
Ik ontdekte Sanne via via en werd onmiddellijk verliefd op haar schrijfstijl én de fotografie die ze gebruikt op haar blog. Dat spreekt mij altijd aan op een blog, vandaar ;) Recent heeft ze haar lay-out verandert en vind ik die echt prachtig! Stiekem een beetje jaloers dat ik die niet heb, haha! Nee, serieus. Ik hou van Sanne haar manier van schrijven en ook van haar kijk op het leven.

2. Gekes1001dagen
Geke kwam een hele tijd geleden op mijn blog langs en liet een reactie na, waarop ik haar nieuwe blog ontdekte. Ze had deze speciaal aangemaakt om haar Day Zero Project op uit te schrijven. Dat deed ze ook naar aanleiding van mijn start van het project en dat vind ik ergens wel heel fijn.

3. Een of andere blog
Audrey van een of andere blog volgt mij al langer dan ik haar. Zij reageerde, dus ging ik ook eens een kijkje nemen. Audrey schrijft los en over heel wat onderwerpen. De afwisseling vind ik zo leuk. Ik reageer niet altijd, maar ga wel heel regelmatig lezen.

4. Ilonaa
Ilona omschrijft zichzelf als een creatieveling en dat zie je ook op haar blog. Ze tekent, illustreert, animeert, .. en daar heeft ze deels haar freelance job in. Knap vind ik dat! Verder schrijft ze ook heel persoonlijk over haar leven.

5. Shirley.digital
Ik volg Shirley al een tijdje om eerlijk te zijn, maar ik moet toegeven dat ik geen dagelijkse bezoeker bij haar ben. Niet omdat ik je niet leuk vind, hé Shirley ;) Nee, gewoon.. ik kom er niet altijd toe om haar blog te bezoeken. En toch wou ik haar hier in het lijstje, omdat ze best wel heel leuk schrijft.

Heb jij onlangs nog nieuwe bloggers ontdekt?

10 opmerkingen

 1. Wat een mooi compliment dat ik in je lijstje sta. Het scheelt dat er de laatste tijd vrij weinig op mijn blog verschijnt, dus het is zelfs niet voor nodig om dagelijkse bezoeker te zijn ;-) Ik lees ook nog altijd met jou mee. Ik kom er alleen niet altijd aan toe om te reageren op je artikelen.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hehe, ik ken dat.. ik kom er ook niet altijd toe om bij iedereen te reageren, al zou ik wel willen ;)

   Verwijderen
 2. Ah wat leuk Evelyne! En ook heel leuk dat je dat zegt over fotografie, omdat ik dat voor mijn gevoel juist helemaal niet zoveel aandacht geef als ik zou willen. Mijn tijd gaat zitten in het schrijven en dan moet ik er "nog even" een fotootje bij hebben. Wel iets waar ik meer tijd in zou willen steken, daarom vind ik de dingen die jij schrijft over fotografie altijd erg leuk om te zien. Herken trouwens wel wat je zegt over geen tijd hebben om nieuwe blogs te ontdekken. Ik merk dat ik het de laatste tijd al lastig vind om de blogs die ik volg goed bij te kunnen houden, maar ik probeer het ;)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik vind je foto's echt prachtig, vandaar dat ik het ook even vermeld ;) Alsof je er echt heel veel tijd in steekt, haha.

   Verwijderen
 3. Wat superleuk om mezelf in dit lijstje terecht te komen! :D Dankjewel!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een fijn lijstje, en wat onwijs lief dat ik er in voorkom! Voelt echt als een eer, dankjewel.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ohhh, wat lief zeg, dat je me vermeldt! Ook ik ben vereerd ermee!
  Nu alleen maar maken dat er weer eens wat nieuwe berichtjes komen ;).

  BeantwoordenVerwijderen