Bullet Journal #4 | Juli

ⒸEvelyneVergoteIk begon vol goeie moed een nieuwe maand in mijn Bullet Journal. Zoals gewoonlijk maakte ik eerst een soort van agenda. Hierin plaats ik dan de belangrijke dingen die ik zeker niet mag vergeten. Op andere dagen waar niets is ingevuld betekent niet dat ik niks doe, maar niet zo belangrijk ;)

ⒸEvelyneVergote


Op de tweede pagina probeer ik altijd een To Do-lijstje bij te houden. Wat ik nog moet doen en wat ik nog wil doen (maar misschien toch niet afkrijg)

Ik besloot ook eens iets nieuw te proberen. Alleen weet ik niet wat ik eigenlijk bedoelde met Time To Do. Moet in mijn gedachten geschoten zijn wanneer ik er aan bezig was, maar geen idee hoe wat of waarom. Zoals je ziet heb ik er onder ook niets ingevuld, haha! Ik vind wel de strikjes goed gelukt. Proud, lol.

Hoe creatief ben jij in je bullet journal?

Lees ook:


  

4 opmerkingen

 1. Leuk om te zien! Ik ga altijd aardig los, met illustraties, washi tape en stickers. Ik vind het ook echt heerlijk om er elke maand weer even uitgebreid de tijd voor te nemen.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dank je! Zo creatief ben ik niet, maar ik vind het goed zoals ik het nu doe ;)

   Verwijderen
 2. De strikjes zijn zeker mooi gelukt! Misschien dat je met 'Time - to do' bedoelde dat het een to do-lijst moest worden met de tijdsduur van dingen erbij? Zodat je altijd weet wat je kunt doen als je bijvoorbeeld een kwartier of een half uurtje over hebt ergens.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ben wel trots op mijn strikjes eigenlijk ;) Ik heb nog altijd geen idee wat ik er mee bedoelde en zoals je ziet is het ook niet ingevuld :p Ach, misschien vind ik wel iets nieuw volgende maand ;)

   Verwijderen