Diary #64 | Als het bloggen even niet meer gaat

ⒸEvelyneVergote

Het is vrijdagavond en het bloggen gaat wat minder goed vooruit. Daar heb ik wel enkele redenen voor klaar. Of die aanvaardbaar zijn is een andere vraag ;)

De eerste reden is dat mijn huidige werkuren het niet toelaten om tijdens de week nog te schrijven. Ik moet dus alles in het weekend geklaard krijgen en dat is soms wel eens moeilijk daar er ook andere plannen zijn die ik dan tijdens de week niet kan doen. Wellicht heeft elke blogger die werkt hier wel eens last mee ;)

ⒸEvelyneVergote

De tweede reden is dat ik mij de laatste vrije tijd ook focus op de blogfotografie. Elk vrij moment steek ik in het fotograferen en bewerken van foto's die ik op mijn blog wil laten komen. Daar kruipt uiteraard tijd in en terwijl ik daar mee bezig ben kan ik niet schrijven.

Een andere reden is dat ik ondanks de vele concepten in mijn nog-te-schrijven-lijst toch weinig schrijflust heb. In mijn hoofd ben ik momenteel met veel dingen bezig en is het werk een hoofdzaak in mijn hoofd geworden. In positieve zin weliswaar ;)

Dat betekent niet dat ik stop met bloggen, het gaat gewoon even kalmer met het schrijven dan je gewoon van me bent ;)

Heb jij ook zo'n momenten dat het even niet vooruit gaat zoals je zou willen?

8 opmerkingen

 1. Volgens mij heeft elke blogger dit wel eens. Een tijdje geleden ging het bij mij ook niet zo soepel, ik nam even een pauze, die uiteindelijk 1,5 jaar duurde. Maar dat maakt niet uit. Je moet doen wat goed voelt voor jou, en als het nu even niet wil, dan is dat zo! Neem je tijd, en we zien vanzelf wel weer een artikel verschijnen ;)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Het is echt moeilijker dan gedacht om het te combineren met mijn werkuren..

   Verwijderen
 2. Ik sluit me aan bij Ilona. Het is jouw leven, jouw ritme, en als het bloggen er nu even minder goed in past, dan is het logisch dat je het even op een lager pitje zet. Tot je hopelijk weer een voor jou goed ritme gevonden hebt, en er weer wat ruimte voor krijgt.

  Hier is het momenteel ook rustig qua bloggen. Ook even minder drive. Zelfs met op blogjes reageren loop ik achter ;)
  Achja, het komt wel weer.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Idd, ieder op zijn eigen tempo ;) De combinatie met mijn werkuren is iets moeilijker dan gedacht, maar niet getreurd ik kom terug ;)

   Verwijderen
 3. Dat je werkgever niet wil dat je tijdens werkuren blogt kan ik wel snappen eerlijk gezegd. Leuk dat je ook met fotograferen bezig bent zeg!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ha, ik heb ook geen tijd om te bloggen tijdens mijn werkuren, haha. Ik zou niet weten hoe ik dat zou moeten doen eigenlijk, haha.

   Verwijderen
 4. Absoluut en gewoon doen waar jij je goed bij voelt :)

  BeantwoordenVerwijderen