Dit was.. | Juli 2019We zijn alweer halfweg de zomer. Juli is alweer voorbij! Heel veel heb ik niet gedaan, want ik had geen verlof op mijn werk. Niet erg, ik ben er pas begonnen. Neem een kijkje in de afgelopen maand.

Ik kocht nieuwe sneakers voor op het werk. Daar ik veel uren werk en dus dagelijks bijna 8u schoenen draag die ik constant in beweging hou, moet de schoen ook degelijk zijn. Daarom ging ik tijdens de soldenperiode op zoek naar nieuwe, daar deze van nu al aan slijtage lijden ;)
Ik keek de mannenfinale van Wimbledon. Wow, wat een match! 4u en 57 minuten heeft die geduurd. Helaas won mijn favoriet Federer niet, maar zijn tegenstander Djokovic heeft het toch ook niet gemakkelijk gehad. Genieten was het wel ;)
Ik ging een ijsje eten op de nieuwe ijsboerderij in de stad. Enfin, net buiten de stad eigenlijk. Je kunt er kiezen tussen verschillende soorten zelfgedraaid ijs. Een feestje voor mij :p
Het laatste weekend van de maand was het ribbenfestijn in de Tea-room Brasserie bij de deur. Ik eet het niet vaak, maar dit wou ik toch niet missen      ;)                                                                                                                                                                  Hoe was jouw maand Juli?

6 opmerkingen

 1. Mooie nieuwe sneakers heb je gekocht. Hopelijk zitten ze even lekker als ze mooi zijn :)

  Ja, zo jammer hé dat Federer niet gewonnen heeft toen... Hoe die man tennis mooi kan maken, alles lijkt alsof het zonder moeite gedaan wordt. Zo'n tegenstelling met Nadal die uiteraard goed kan tennissen, maar mooi vind ik het niet, met dat gekreun, die maniertjes en bovenal dat getrek aan die broek altijd... ;)

  Juli was zo te zien ook een lekkere maand bij jou :)!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dank je, ik heb ze nog niet aangedaan, ik wil eerst de huidige volledig verslijten, haha.

   Verwijderen
 2. Oeh, mooie schoenen! En dat ijsje steekt mijn ogen uit. Ziet er heel lekker uit. Hmm. Zulke dingen zijn voor mij ook altijd genieten :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Inderdaad mooie schoenen heb je uitgekozen! En hmm ijsjes.

  BeantwoordenVerwijderen