Mijn blog is jarig! | 4 jaar alweer!

ⒸEvelyneVergote


Hoera! Mijn blog mag vandaag 4 kaarsjes uitblazen! Het afgelopen jaar heeft mijn blog heel wat watertjes doorzwommen, maar nu lijkt het blogleven terug op een stabiele manier vooruit te gaan. Ik probeer om de twee dagen een blog te schrijven en dat lijkt me goed af te gaan. Daar ben ik wel een beetje trots op, eerlijk gezegd.

Ik moet toegeven dat het de laatste weken even hectisch is geweest in het leven als op het werk en dat liet zich helaas ook op mijn blog zien. Maar, hé.. het voornaamste is dat ik nog steeds met plezier blog ;)

ⒸEvelyneVergote

Achter de schermen ben ik de laatste dagen ook heel wat bezig geweest met mijn recent opgestart project: blogfotografie Binnenkort kun je het resultaat ook op mijn blog bewonderen en volgt er uiteraard ook een behind the scene-artikel ;) Bovenstaande foto's zijn alvast een voorproefje van wat ik in gedachten heb over hoe het zou kunnen worden ;)

Verder wil ik nog al mijn trouwe lezers bedanken om mijn blog te blijven volgen ondanks de stormen die ik het afgelopen jaar op mijn blog heb laten zien ;) Bedankt voor jullie lieve reacties keer op keer! Dit doet mij steeds opnieuw heel veel deugd!


Bedankt! -`ღ´-

Lees ook:

12 opmerkingen

 1. Gefeliciteerd met dit mooie jubileum!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Gefeliciteerd met deze mooie mijlpaal! Ik houd het zelf niet echt meer bij, omdat ik meerdere malen blogpauze's heb gehad en van website ben gewisseld. Maar ik weet wel dat ik me inmiddels ruim vijf jaar in de blogwereld bevind, waar ik ook een hoop bloggers heb zien komen en gaan. En ik vind het dan altijd mooi wanneer een medeblogger zo'n mooie mijlpaal bereikt.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dank je. Ik hou alles bij, haha. Nee, niet alles. Ik ben zelf ook al enkele keren verandert en gestopt. Maar nu ben ik echt 4 jaar hier aan het bloggen en ik ben er fier op ;)

   Verwijderen
 3. Amai. Dat gaat snel! Proficiat! Zeker iets om trots op te zijn.
  En naar de blogfotografie kijk ik uiteraard al uit. Laat maar komen ;)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hihi, nog even geduld, maar er word aan gewerkt aan die blogfotografie ;)

   Verwijderen
 4. Gefeliciteerd met je 4e verjaardag!! En het belangrijkste is inderdaad bloggen met plezier. Ik heb het nu zo druk met ook andere leuke dingen, dat ik elke week bloggen niet eens reed.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dank je :) Er zijn uiteraard ook nog heel wat andere dingen buiten het blogleven ;) Die nemen altijd voorrang, dus doe wat je leuk vind ;)

   Verwijderen
 5. Gefeliciteerd! Fijn dat je er nog steeds zoveel plezier in hebt. Ik kijk er naar uit om nog minstens evenveel jaren je blogsels te kunnen lezen :)!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Nog gefeliciteerd!! Op naar de volgende 4 jaar :)

  BeantwoordenVerwijderen