✘5 reasons why I smile Tag✘

Bijschrift toevoegen
Ik vond deze Tag bij het zoeken naar inspiratie. Normaal moet je getagd zijn en hangen er heel wat regels aan deze Tag, maar hier lap ik voor 1 keer nu mijn laars aan ;)

De Tag op zich is eigenlijk heel simpel, noem 5 dingen waar jij van gaat glimlachen.

Mijn familie en vrienden
Deze mensen houden van mij zoals ik ben en voor hen moet ik mij niet anders voordoen. Ookal gaat het al eens moeilijk en is de communicatie niet altijd even sterk, het zullen altijd die mensen zijn die mij in alles zullen steunen (waarvoor dank!)

Mijn nieuwe job
Elke dag opnieuw besef ik hoeveel geluk ik nu heb om te doen waar ik destijds voor gestudeerd heb en waar mijn hart ligt. Ik ga bijna elke dag met de glimlach werken en dat doet mij zo goed.

Mijn spiegelreflex
Met mijn spiegelreflex er op uit trekken is het liefst wat ik doe. Helaas lukt dat de laatste tijd wat minder, maar hou ik mij momenteel wel bezig met mijn blogfotografie en dat vind ik even fijn.

Muziek
Ik kan zo genieten van muziek dat er soms automatisch een glimlach op mijn gezicht verschijnt. Om het even welk lied, welk soort muziek, .. Mij laat je altijd genieten met muziek.

Mijn blog
Jawel, ik heb het soms eens moeilijk om een volwaardig artikel te schrijven (chapeau aan alle mede-bloggers!), maar ik word blij als ik weer een artikel online heb kunnen gooien en daar positieve reacties op komen.

Wat is jouw reden om te glimlachen?

6 opmerkingen

 1. Mooi om te lezen. Alle lieve reacties op mijn blog bezorgen me ook vaak een glimlach. En net als jij ga ik ook goed op muziek en word ik ook onwijs gelukkig van fotograferen. En lekker een avond werken aan een animatie tovert vaak ook wel een glimlach op mijn gezicht.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Heerlijk positieve tag, en wat mij betreft geen probleem om zulke regels aan je laars te lappen haha. Goed om af en toe bij dit soort dingen stil te staan :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja, ik vind het belangrijk om bij dit soort dingen stil te staan. Zal misschien de ouderdom zijn, haha!

   Verwijderen
 3. Heerlijk, zoveel lichtpuntjes in je leven waar je gelukkig van wordt.
  Vaak hoeft het allemaal niet moeilijker / specialer / duurder,... om er blij van te kunnen worden.

  BeantwoordenVerwijderen