Blogspot # | 5x inspiratie

ⒸEvelyneVergote

Elke dag lees ik een vast lijstje met bloggers die ik op de voet volg en op vrije dagen spendeer ik meer tijd in blogland. Dan kom ik heel wat leuks tegen en dat wil ik hier met je delen. Gewoon omdat het leuk is om nieuwe blogs te leren kennen. Ik zou uiteraard ik niet zijn mocht ik het mezelf wat moeilijker maken en er elke keer een bepaald thema aan wijten ;)

1. Vaker vrolijk
Wellicht is Romy, de bron achter Vaker Vrolijk, zich hier wel van bewust dat ze voor velen een inspiratie is met haar blog. Haar schrijven, foto's, onderwerpen,.. het volledige plaatje klopt steeds wanneer ik bij haar kom lezen.

2. Tussenmarsenjupiter
Irene kan mij met haar schrijfsels inspireren om over datzelfde onderwerp een geheel ander artikel te schrijven. Ik wil helemaal geen copycat zijn, maar door bij Irene te lezen poppen er zich soms ideeën in mijn hoofd die ik dan probeer uit te werken.

3. Avonlou
Louise begon een soort van scheidingsdagboek, maar groeide naar een dagboek uit. Ik ga graag bij haar lezen en tegelijkertijd is ze voor mij een inspiratiebron in mijn denkpatroon.

4. Fotografille 
Deze mocht zeker niet ontbreken in de lijst, want op fotografie-gebied is Evelien een inspiratiebron voor mij. Ik haal heel wat uit haar tips en tricks als het over een spiegelreflex in de hand gaat.

5. Sarah Hoste
Niet alleen omdat ze mijn bff is en er altijd voor mij is, maar haar blog is eveneens een inspiratiebron voor mij. Haar reizen, leven, .. alles gewoon. Al vind ze van zichzelf dat ze een saai leven leid, ik vind alvast van niet ;)

Van welke blogger haal jij inspiratie? 

5 opmerkingen