Dairy #66 | Een productieve dag

ⒸEvelyneVergote

Omdat ik heel wat uren op een dag werk en dus op het einde van de week aan een hoger aantal kom, heb ik 1x/maand recht op een recup-dag. Die viel deze maand gisteren, midden in de week. Niet zo heel leuk vind ik zelf persoonlijk, maar goed, het zij nu zo. Ik kan er maar beter het beste van maken en hopen dat ik niet achterop raak met het werk zelf. Zorgen voor later.

Ondanks alles had ik gisteren een vrij productief dagje. Ik schreef enkele artikelen en plande die zorgvuldig in. Tijdens de middag ging ik lunchen met mijn ouders en een vriendin. De lunch liep wat uit, maar hé who cares ;) In de namiddag ging ik aan de slag met mijn camera en maakte nog enkele blogfoto's. Die probeerde ik tegen de avond nog te bewerken, maar helaas kreeg ik niet alles af. Dan is dat werk voor komend weekend ;)

Aan het eind van zo'n dag ben ik steeds blij dat ik eigenlijk wel heel veel gedaan heb gekregen. Geeft je voldoening dat ik weer iets van mijn ToDo-list kan schrappen (althans voor deze week, haha).

Wanneer had jij laatst zo'n productieve dag?

4 opmerkingen

 1. Het is natuurlijk fijner om zo'n dag aan het weekend te kunnen plakken, maar zo'n willekeurige vrije dag vind ik zelf altijd wel een mooie gelegenheid om te gaan shoppen in een bijna lege stad. Mooi dat je er toch nog een productieve dag van hebt kunnen maken!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja, inderdaad. Maar goed, het was nu zo, ik kon er maar beter het beste van maken ;)

   Verwijderen
 2. Midden in de week even bijkomen is ook wel lekker :) Ik doe het heel af en toe, als ik nog genoeg vrije dagen over heb. Dat zit er dit jaar niet in :')

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik plak zo'n dagen liever aan een weekend, maar goed, het was nu zo. Ik heb er gelukkig een productieve dag van kunnen maken ;)

   Verwijderen