Diary #65 | Even tussendoor

ⒸEvelyneVergote

Nu mijn blog uit vakantie is kan ik er weer even tegenaan. De concepten staan momenteel klaar om uitgewerkt te worden en de blogfoto's zijn volop in bewerking om gepubliceerd te worden. Enkele zijn al online, maar er komt nog veel meer ;)

ⒸEvelyneVergote

Ook moet ik dringend mijn DayZeroProject eens terug onder de loep nemen. Het is al een lange tijd geleden dat ik er nog over schreef of een doel heb beëindigd. Je zou gaan denken dat ik er geen tijd meer voor heb (is ook wel een beetje zo, haha).

Doe jij al mee aan Day Zero Project?


14 opmerkingen

 1. He, dat is een hele nieuwe look opeens hier! Leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik kijk er al naar uit om hier weer veel nieuws te lezen.
  Je lay out is echt leuk!

  En ja, zoals je weet heb ik ook, dankzij jou, een Day Zero Project lopen :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Idd, ik ben dat nog niet vergeten. Ik hoop dat er nog veel zullen volgen en ik hierdoor ook een doel kan afvinken ;)

   Verwijderen
 3. Ik ben benieuwd wat er komen gaat! En je nieuwe lay-out ziet er trouwens ook goed uit.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Welkom terug! Hallo nieuwe look, leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Oeh! Super leuk, die nieuwe lay-out. Mooie kleurtjes! Nog heel veel blog-plezier gewenst ❤︎

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ah je hebt aan je blog gewerkt, leuk! Projecten doe ik niet. Ik heb dingen die ik nog wil hoor, maar zoiets als kaartjes sturen zoals wat je laatste beschreef past niet bij me.

  BeantwoordenVerwijderen