Dit was.. | Augustus 2019

De maand Augustus is in mijn ogen voorbij gevlogen. Er is nochtans niet zo heel veel gebeurt en toch was de maand te leuk om ongemerkt voorbij te laten gaan. Geniet mee.

Tijdens de maand Augustus zijn we enkele keren uit eten geweest, maar hebben we ook thuis lekker gegeten. Zo was het als verjaardagsontbijt voor mijn mama, chocoladebroodjes. Helaas kon ze er zelf niet van genieten, want ze lag ziek te bed.. Enkele dagen later hadden we een afspraak met mijn Nonkeltje en zijn verloofde om samen naar Sluis te gaan. Ook toen is mama thuisgebleven. Daar aten Nonkeltje en ik een heuse visplateau gevuld met alle soorten vis en groenten. Heerlijk, maar véél te veel! Daarbij regende het nog in Sluis waardoor we een minder fijne dag beleefden..
Afgelopen weekend ging ik samen met mijn ouders een muziekbandje gaan beluisteren. We kenden ze al doordat ze dit jaar op ons evenement hebben opgetreden en vonden ze zo goed dat we ze nog eens wilden zien. Voor dat die band optrad was er een andere band en daar was de zanger Boma van Fc De Kampioenen! Echt goed vond ik de band niet, maar vond het wel grappig.
Ik heb me nog eens laten gaan in de schoenenwinkel. Straks denken jullie dat ik een shoe-a-holic ben geworden, haha! Maar eigenlijk was het in functie van het werk. Nu ik 8u per dag mijn werkschoenen draag, moet ik wel voorzien zijn als die schoen niet meer ok is om nog verder te dragen. Dus een verwittigd man is er twee waard en ik kreeg er nog korting op ook ;) Ook kocht ik hakjes om aan te doen op mijn Nonkeltje zijn huwelijk ;)  Hoe was jouw maand?

7 opmerkingen

 1. Wat jammer dat je moeder niet kon genieten van haar eigen verjaardagsontbijtje! Leuk ook, om dat te doen. Deden wij vroeger ook altijd, maar al jaaaren niet gedaan.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik hoop dat je mama zich inmiddels weer beter voelt. En voel je idd nooit schuldig als je schoenen koopt ;)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja, ze is gelukkig al beter, al is ze nog steeds niet van de bronchitis vanaf..

   Verwijderen
 3. Ik ben wel benieuwd naar je schoenen, want die dozen onthullen niet zoveel ;)
  Wat sneu voor je moeder, net dan nog op haar verjaardag zo ziek zijn.

  Hier was het een rare maand. De dakwerken zijn serieus uitgelopen, 7 weken zijn ze bezig geweest maar nu ligt het nieuwe dak er eindelijk op. Maar moet er heel erg van bekomen...

  BeantwoordenVerwijderen