DZP #7 | Nieuwe schoenen kopen

ⒸEvelyneVergote
Een nieuw doel in mijn DayZeroProject-lijst is afgeschrapt. Misschien voor velen een doodsimpel doel, maar voor mij niet. Ik draag meestal schoenen tot ze op de veter versleten zijn. Maar ik had een doel om nieuwe schoenen te gaan kopen en dat was het huwelijk van mijn Nonkel (die toevallig vandaag plaatsvind ;) ). Zo'n gelegenheid vraagt om nieuwe kledij en schoenen, niet?

Toen ik met dat doel de winkel in stapte vond ik allesbehalve de gepaste schoen. Typisch mij. Eerst 99 schoenen passen en wanneer die dan toch goed zitten je afvragen of die wel bij de outfit past. Toch ben ik voor de uitdaging gegaan en nam ik de schoen die mij het beste paste, maar misschien zou vloeken met mijn outfit.


Bij het nog wat verder ronddwalen in de winkel vond ik nog 2 paar schoenen die ik kon dragen tijdens het werk. Dat was wel sneller gekozen dan mijn ander paar, haha. Ach, die schoen moet gewoon goed zitten om 8u per dag mee te kunnen rondlopen zonder pijn.


Koop jij vaak nieuwe schoenen?

6 opmerkingen

 1. Leuke schoenen! Ik loop zelf eigenlijk het meest op mijn Dr. Martens. Ze kunnen letterlijk bij elke outfit (de zwarte in ieder geval) en ze zitten ook echt heerlijk.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dank u! Ja, Dr. Martens past ook bij alles en makkelijk te dragen :)

   Verwijderen
 2. Het zijn mooie en feestelijke schoenen die je uitgezocht hebt voor de trouw van je nonkel. Ik ben nu wel benieuwd hoe de dag verlopen is :)
  De andere zijn ook leuk. En ja, als je veel moet lopen, dan is comfort toch heel belangrijk.

  Het laatste paar dat ik gekocht heb, was een paar sneakers van Reebok, voor frissere zomerdagen. Meestal koop ik schoenen met een hak(je) nu ik die weer kan dragen (lang niet gekunnen) maar niet erg vaak aangezien ik thuis werk en daar eigenlijk altijd op Birckenstocks (oid) loop. Dus mijn schoenen verslijten niet zo snel.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dank je! De schoenen zaten heerlijk en ik heb geen pijne voeten gehad. Oef!

   Verwijderen
 3. Met schoenen kopen heb ik geen problemen. Dat gaat vanzelf ;) Leuke exemplaren heb je uitgekozen. Hopelijk is de dag goed verlopen en heb je veel plezier gehad!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ha, fijn dat schoenen shoppen geen probleem voor je is ;) Nog zo leuk shoppen dan ;)

   Verwijderen