DZP#8 | Drink een maand lang minstens 1,5l water

ⒸEvelyneVergote
Ik dacht dat dit een moeilijk doel zou worden, maar eigenlijk gaat het me best goed af. Sinds ik terug full-time werk heb ik dagelijks 1,5l water bij me. Die raakt zonder problemen tegen het einde van de dag volledig op. Wellicht heb ik dat ook een beetje te danken aan de droge lucht die er hangt.

Maar hé, wat het ook is, ik drink dagelijks 1,5l water!! Waar ik enkele maanden geleden een groot probleem mee had, doe ik nu zonder moeite even. Hierdoor merk ik ook dat ik beter in mijn vel zit (wellicht heeft het werk hier ook iets mee te maken ;) ) én voel ik dat aan mijn gewicht. Ik zit nog niet aan mijn streefdoel, maar hé langzaam aan lukt het mij wel ;)

Drink jij veel water?

8 opmerkingen

 1. Goed bezig! Water drinken is voor mij niet echt het aller grootste probleem. Ik ben niet zo'n frisdrank-persoon dus die 1,5 liter die gaat bij mij dagelijks redelijk vlot binnen. Oef. Blij dat het bij jou nu ook goed gaat :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja, ik heb het vooral te danken aan mijn job die me veel dorst heeft, haha

   Verwijderen
 2. Goed bezig! En als je op je werk die 1,5 liter al drinkt, is het misschien zelfs nog wat meer met wat je thuis drinkt?

  Ik drink zelf eigenlijk bijna altijd water, en ook de hele dag door.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik moet eerlijk bekennen dat ik het water drinken beperk tot op de werkvloer. Thuis drink ik bij het middagmaal een groot glas water en that's it.. tussenin durf ik wel eens een blik frisdrank te nemen.. Helaas..

   Verwijderen
 3. Netjes hoor! Zou ik een voorbeeld aan kunnen nemen :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat goed dat het je zo makkelijk afgaat nu. En natuurlijk ook dat je je er zo goed door voelt.

  Ik vind (genoeg) drinken heel erg moeilijk, heb ook bijna nooit een dorstgevoel. En bij anderhalve liter zou ik vermoedelijk de hele dag op de wc moeten doorbrengen ;)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Wel, het is eigenlijk door het dorstgevoel dat ik op mijn werk krijg (droge lucht, drukke bezigheid, ..) dat ik zo vaak water drink. Een voordeel eigenlijk ;)

   Verwijderen