Oproep | Question & Answer

ⒸEvelyneVergote

Na lang overwegen besloot ik toch maar een oproep te lanceren in deze categorie. Ik heb het nog nooit gedaan en voel me dus ook een onwennig eendje nu ik dit schrijf. Maar voor alles moet een eerste keer zijn ;)

Het plan is dus dat ik binnenkort jouw vragen beantwoord in een artikel (of meerdere artikels afhankelijk van hoeveel vragen ik krijg, haha). Wat wil je over mij weten? Welke vraag heb je mij al altijd willen stellen maar durfde je tot op heden niet? Stel ze in de comments en ik maak binnenkort een Q&A-artikel.

Welke vraag heb je voor mij?

7 opmerkingen

 1. Leuk! Ik ben wel erg benieuwd naar je favoriete boeken en series!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik ben ook benieuwd naar je boeken en series ook naar je lievelingsliedje (misschien heb ik dat ooit al eens gevraagd?).

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat zijn je plannen voor de lange termijn?
  Waar ben je het meest trots (of ja, fier natuurlijk) op?

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat leuk! Ik ben wel benieuwd: wat is je favoriete meisjesnaam? :)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Leuk! Ik wil wel weten wat je mooiste vakantie was en waarom.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik wil graag weten waar je het liefst ter wereld heen zou willen gaan (voor een vakantie of langere tijd), als factoren zoals geld en tijd geen rol speelden.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik zou wel willen weten wat je zou doen met een miljoen :)

  BeantwoordenVerwijderen