Bullet Journal #6 | September

ⒸEvelyneVergote
Voor de maand September probeerde ik iets extra te doen. Namelijk een siertje onder de maand. Of die goed gelukt is laat ik aan jullie over ;)

ⒸEvelyneVergote
Ook op de tweede pagina ga ik vanouds dezelfde rubrieken uittekenen. Enfin, met een ander soort handlettering ;) Deze rubrieken werken voor mij wel het gemakkelijkst en zijn een goede reminder voor mij.

Welke rubrieken zet jij in een bullet journal?

2 opmerkingen

  1. Oeh, leuk gedaan. Ik vind die slinger onder september zeker goed gelukt. Ik vind het trouwens ook mooi om te zien hoe er elke maand meer en meer mooie tekeningetjes bijkomen. Fijn dat zo'n bullet journal het creatieve in u naar boven kan halen :)

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ha, echt? Ik ben nl niet zo zeker van mijn creatieve tekeningetjes, maar blij dat je het wel mooi vind. Dan ga ik hier gewoon mee door, denk ik ;)

      Verwijderen