Dairy #68 | Grote update & nieuwe rubriek

ⒸEvelyneVergote

Onverwacht deed mijn laptop afgelopen weekend een gigantische update. Dat gaf namelijk problemen, want op dat moment was ik bezig met mijn concepten voor mijn blog aan het uitwerken. Terwijl ik lustig aan het typen was en nog eens alles wou nalezen verscheen er in de rechter onderhoek van mijn scherm een kader met iets van update op. Nog voor ik kon reageren begon de update zich te moeien en kon ik niets meer doen. Ik liet hem dan maar begaan, maar na een uur of 4 bleef de update vastzitten op 24% Ik sloeg toch lichtjes in paniek, want ik wist dat het geen goed idee was om de update te onderbreken. Na wat opzoekwerk en een lieve nicht die mijn oproep op facebook zag werd ik geholpen en kon ik weer verder. Enfin, dat dacht ik toch. Na enkele keren opnieuw op te starten kon ik eindelijk terug werken met mijn laptop.

Maar toen had ik nog niet gezien dat hetgeen ik aan het werken was totaal verdwenen was. Dus dat betekende dat ik bijna zo goed als, opnieuw moest beginnen. Ook wat al opgeslagen was, kon ik niet meer terugvinden. Hier en daar vond ik stukjes terug, dus moest ik gaan breien met de teksten. Daar ben ik wel een tijdje mee bezig geweest en lijkt alles nu eindelijk terug op orde hier. Gelukkig ;)

Ook lanceer ik binnenkort een nieuw soort rubriek. Een rubriek die al langer in mijn hoofd speelt, maar ik niet echt durfde publiceren. Uit schrik dat het niet zal gelezen worden, maar wie niet waagt niet wint, toch? ;) De rubriek krijgt de naam 'Hersenspinsel' en zal een artikel worden waarin ik gewoon schrijf wat er in mijn hoofd omgaat. Gewoon zo, los uit  de pols.

Zo, we zijn nu even bijgepraat ;)

Had jij recent nog zo'n grote update?

8 opmerkingen

 1. Ik kijk al uit naar de nieuwe rubriek. Zulke los-uit-de-pols artikels vind ik altijd plezant om te lezen. Zelf probeer ik ze ook af en toe te schrijven, maar dan stoot ik vaak op het probleem dat ik niet weet wat te vertellen. Ik ben dus benieuwd :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ha, ik kijk al uit naar het moment dat ik ze kan schrijven, haha.

   Verwijderen
 2. Oh wat vervelend! Dat had ik gelukkig nog nooit meegemaakt, wel een keer een laptop die kapot ging tijdens het schrijven van mijn afstudeeronderzoek. Sindsdien heb ik een tik ontwikkeld om documenten om de minuut op te slaan met CTRL+S haha.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Idd, heel vervelend. En nog steeds is het nog niet helemaal up to date wanneer ik mijn laptop opnieuw opstart. Dan kan dat rondje nog eens blijven draaien en denk ik, lap daar heb je hem weer ;)

   Verwijderen
 3. Altijd vervelend zulke updates... Ben benieuwd naar je rubriek!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Die updates komen altijd op de meest vervelende momenten ;) Ik kijk uit naar het moment dat ik mijn eerste onderdeel van de nieuwe rubriek kan uitbrengen.. ben benieuwd naar de reacties (straks slaat het niet aan, heelp)

   Verwijderen
 4. Ik ben al benieuwd naar je nieuwe rubriek :)

  Oja, ik had laatst ook zo'n gigantisch lange update, zowat de hele voormiddag. En dat terwijl ik dacht: 'snel even laten doen en daarna flink aan het werk'... Niet dus. Al geleerd van dit soort dingen enkel te doen als mijn man thuis is want als er iets fout loopt kan hij ingrijpen.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ugh, altijd vervelend. En ik ben benieuwd naar je nieuwe rubriek!

  BeantwoordenVerwijderen