Diary #67 | Wat als je alles fout lijkt te doen?

ⒸEvelyneVergote

Terwijl de vorige post over mijn successen bij een loopbaancoach ging, gooi ik het vandaag terug over een 'negatievere' muur.. Of eigenlijk is het meer een soort levensles.

Stiekem schrijf ik deze post ook op een slechte dag. Soms lijkt het alsof ik alles fout doe en voor niemand goed kan doen en dat geeft mij soms wel eens stof tot nadenken.

Wat als je alles fout lijkt te doen? Wat als niets goed lijkt te gaan. Ja, ook wanneer je terug in een positieve vibe zit, kun je wel eens zo'n dag beleven waar je gewoon van kan gaan balen.

Stof tot nadenken? Jawel, soms besef je dan pas wat je eigenlijk allemaal verwezenlijkt. Soms is een val nodig om te begrijpen dat je niet zomaar gevallen bent. Maar dan ga je dieper nadenken over het feit waarom dat gebeurt is. 'Is het dan toch niet zoals ik dacht dat het was?' spookt dan vaak door mijn hoofd.

Ken jij zo'n baaldagen?


Geen opmerkingen