Diary #69 | Mijn gsm en de migraine-aanvallen

ⒸEvelyneVergote

Phoe wat een week! Ik ben blij dat het weekend is (ik heb morgen een dag verlof, wat dus een lang weekend maakt ;) ). Het was een vrij lastige week. Vanaf dinsdag kreeg ik migraine, maar ben ik wel blijven werken. Hoe lastig dat ook was. Gelukkig waren er collega's die mij hielpen en hadden we stagaires die ook wat taken van mij konden overnemen. Zo brachten we de week toch nog tot een goed einde ;)

Mijn weekend staat wel volgepland, dus hopelijk krijg ik niet veel last meer van de migraine-aanvallen. Morgen ga ik om mijn nieuwe gsm. Die is namelijk dinsdagmorgen op de grond gevallen, vlak op zijn scherm :( Ik kon wel huilen! Ik besloot om die middag in de werkpauze al eens te gaan kijken naar een nieuwe. Die kon ik gelukkig bestellen, samen met een hoes en wellicht een glasbeschermer er bij.

Zaterdag word een drukke maar een leuke dag. Ik ga namelijk ontbijten met mijn neighbourgirl! Het is bijna een jaar geleden dat we nog een 'date' hadden, dus.. daar moesten we toch eens werk van maken ;) We zullen ontzettend veel bij te vertellen hebben. 's Avonds zijn we dan uitgenodigd op het verjaardagsfeestje van onze nieuwe buren. Ze werd maandag 30 en dat moet gevierd worden ;)

Zondag word wellicht een rustige 'lazy sunday', maar dat mag ook eens. Ik heb nog wel enkele dingen op mijn To Do-list staan die ik wil afwerken ;)

Wat doen jullie zoal in een verlengd weekend?

5 opmerkingen

 1. Ik weet precies hoe je je voelt met die telefoon. Fijn weekend alvast.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat knap dat je bent blijven doorwerken met migraine! En jammer van je telefoon, gelukkig kon hij snel vervangen worden :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja, de ene aanval is erger dan de andere. Ik weet, als het een tijdje goed gaat, dan komt er een periode aan die hard zal worden. Omdat de migraine vooral hormonaal is kan ik er mij een heel klein beetje op voorbereiden. En de migraine is ook minder erg als andere migraine-patiënten moeten ervaren.

   Verwijderen
 3. Wat balen van je telefoon. Ook een reden waarom ik nog niet over ben naar een smartphone... met mijn onhandigheid... als ie nu valt, klik ik hem gewoon weer in elkaar :)
  Zo naar, je migraine. Knap dat je nog gaan werken bent.
  Ik krijg tegenwoordig altijd hoofdpijn nadat ik in de tuin gewerkt heb waarbij ik teveel voorovergebogen gezeten heb. Komt uit mijn nek en straalt dan zo door naar mijn hoofd... Blijf dus nu noodgedwongen maar weg van die klusjes en hoop dat het met wat rust voorbijgaat.

  BeantwoordenVerwijderen