Dit was.. | September 2019

ⒸEvelyneVergote


De maand September is ook al weer voorbij. Wat gaat het snel! Sinds ik terug full-time werk lukt het mij minder om steeds foto's te maken van wat ik doe. Of ik denk er gewoon niet aan. Dus deze maand heb ik niet echt veel foto's. Ik denk er nog even over na wat ik de komende maanden doe met deze rubriek.. Geniet nu vooral mee van mijn maand ;)


Op zaterdagavond genieten we hier dikwijls van een glaasje wijn voor tv. Dan halen we onze tv-programma's in die we tijdens de week niet kunnen bekijken ;) En met een hapje en een drankje is dat dubbel gezellig ;)
Op een zondagmorgen gaan we graag eens een kopje koffie drinken in de dichtsbijzijnde tea-room. Hier geniet ik meer dan ooit van, omdat die momenten niet zo dikwijls meer voor komen nu ik terug full-time werk ;)
Ook thuis zorgen we voor ons koffiemoment en daar kan een lekkere praline niet bij ontbreken ;) Deze is van het huwelijk van mijn Nonkeltje. Hij liet ze maken als bedankingskado, bij een bevriend chocolatier.
Op mijn vrije dag ging ik lunchen met mijn ouders en een vriendin. Ik at een heerlijke hamburger en vond het mooi gepresenteerd. Daar moest ik toch een foto van nemen? ;)
Ik had weer mijn 6-wekelijkse afspraak bij de schoonheidsspecialiste. Hier kijk ik elke keer naar uit omdat het mijn huid zo'n deugd doet. Ook de babbel met de assistente doet mij keer op keer weer deugd.  
Hoe was jouw maand?

4 opmerkingen

 1. Leuke, ontspannen dingen gedaan. Hihi en ik zie die hamburger helemaal niet meer, op zo'n groot broodje. September stond voor mij vooral in het teken van stappen zetten voor Steptember, stiekem blij dat dat weer achter de rug is :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja, ik heb me voldoende kunnen ontspannen in September en daar ben ik blij om. Ha, nee, de hamburger is kleiner of het broodje, haha!

   Verwijderen
 2. Van zo'n tv-avondjes kan ik ook genieten. Zeker nu er zoveel op tv is tegenwoordig. Zalig! En wauw, die pralines zijn echt wel origineel, zeg. Leuk idee!
  Wel jammer dat het steeds minder lukt om foto's te maken van hetgeen je allemaal doet. Deze rubriek lees ik namelijk super graag hier. Ik duim dus zeker dat ie kan blijven ;) (Al moet je natuurlijk gewoon doen wat goed voelt!!)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik zal mijn best doen om deze rubriek vol te houden ;) De ene maand zal het wellicht beter lukken dan de andere maand ;)

   Verwijderen