Een bijna oproep| Gastbloggen enzo

ⒸEvelyneVergote

Met een full-timejob, onderbroken uren en het klein beetje vrije tijd heb ik het soms wel eens moeilijk om mijn blog tweedagelijks te vullen met zelfgeschreven artikels. Daarnaast wil ik mijn artikels ook voorzien van zelfgemaakte foto's, waar ook wel wat tijd in kruipt.. Doch wil ik desondanks mijn blog niet opgeven en blijf ik gewoon met plezier schrijven (ookal moet ik soms diep in mijn hersenen graven om iets over te schrijven)

Laatst kreeg ik een mailtje van bloggers die voor mij wilden schrijven, maar toen ik hun blog eens van dichterbij bekeek bleek dat onze interesses echt heel erg ver van elkaar lagen. Zo schreven zij voor andere blogs in ruil voor een artikel op hun blog en zo kan ik maar even doorgaan. Niets mis mee, maar ik zag dit helaas niet zitten. Het bracht mij wel op het idee om zelf terug een nieuwe reeks gastbloggers op mijn blog los te laten ;) 

Ik ben er nog niet zo uit over het hoe en wat, maar 1 ding weet ik wel zeker.. ik wil het weer persoonlijk houden. Mocht jij ideeën hebben, laat ze gerust achter in de reacties en ik zie wel wat ik er wat mee kan.

Lukt het jou steeds om op regelmatige basis te bloggen?


6 opmerkingen

 1. Wat goed dat je de gastbloggers niet hebt aangenomen, omdat jullie interesses niet dichtbij elkaar liggen. Ik zou zelf niet echt een oplossing weten. Ik post zelf echt mega onregelmatig :’)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik had gehoopt dat ik het om de 2 dagen bloggen wel zou volhouden, maar het full-time werken belemmert mij hier in wel.. Helaas.. Ik blijf nog even aanmodderen en beslis dan wel als het echt niet meer gaat ;)

   Verwijderen
 2. Ja het lukt me maar het kost tijd. Misschien kan je een leuke tag bedenken en mensen vragen die in te vullen voor op je blog? Sterkte met de migraine en de drukke werkweek.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Bloggen kost idd tijd en dat laatste heb ik wel te kort de laatste tijd..

   Verwijderen
 3. Ik ben een heel onregelmatige blogger :) Heb op mijn tuinblog het wel een tijd gedaan, elke dag een blogje, maar op de duur was het plezier er wat af. Nu heb ik er al in maanden niet meer geschreven. Wel nog op mijn creatieve blog en op mijn Day Zero Project.
  Het moet vooral iets zijn dat plezier oplevert en geen moeten wordt.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. In het begin dat ik deze blog startte was ik een onregelmatige blogger en ik vrees dat ik weer die kant op zal moeten ;)

   Verwijderen