Question & Answer | Dé antwoorden op jullie vragen

ⒸEvelyneVergote


Twee weken geleden deed ik een oproep naar mijn lezers toe, om mij vragen te stellen. Vandaag beantwoord ik deze vragen uitgebreid in dit artikel.

Ik ben benieuwd naar je favoriete boeken en series (Ilona)
Eigenlijk lees ik geen boeken, maar ik wil het wel heel graag. De reden is dat ik heel erg afgeleid word en mij nooit lang in een boek kan verdiepen. Als kind las ik veel omdat het moest, maar ook toen lukte het niet zo goed omdat mijn concentratie snel zoek was. Daarentegen kijk ik heel graag series op tv en schrijf ik daar geregeld een artikel over. 

Ik ben benieuwd naar je lievelingsliedje (Irene)
Dat dateert van tijd tot tijd bij mij. Vroeger kon ik vasthangen aan 1 artiest, dan later waren het gewoon de liedjes en nu is het zo wat van alles en nog wat. Ik luister amper nog radio ondanks die eigenlijk altijd aan staat, haha. Ok, mijn lievelingsliedje op dit eigenste moment is 'You Say' van Lauren Daigle. Het is een liedje die een hele dag in mijn hoofd kan blijven spelen.

Wat zijn je plannen voor lange termijn? (Audrey)
Ik wil heel graag mijn diploma fotografie halen, maar heb geen idee op welke termijn dit zal lukken. Dat zal afhangen van hoe het verder zal verlopen met mijn nieuwe job en die dingen.

Waar ben je het meest trots op? (Audrey)
Momenteel ben ik het meest trots op mezelf. Ik kom uit een zware periode en gaf (dankzij de steun van mijn omgeving) de moed niet op bij het zoeken naar een nieuwe job.

Wat is je favoriete meisjesnaam? (Romy)
Ik ben ontzettend blij met mijn eigen naam en ook de schrijfwijze. Want die kun je uiteraard op heel veel verschillende manieren schrijven. Dat is misschien ook wel de reden waarom ik steeds voor een y in een naam verkies als ik nadenk over een misschien 'toekomstige' babynaam. Degene waar ik altijd op uit kom, is Lily. I really love that name!

Wat was je leukste vakantie en waarom? (Louise)
Ik ga niet vaak op vakantie. De leukste vakantie moest die met mijn toenmalige vriendin worden. We hadden tijdens ons middelbaar schoolperiode elkaar beloofd om samen met onze ouders naar hun jaarlijkse reisbestemming te gaan. Dat draaide helaas totaal verkeerd uit, daar zij op dat moment een relatie had en ze voor hem koos in plaats van onze belofte na te komen. Ik ben dan uiteindelijk alleen geweest met onze beide ouders (om een lang verhaal kort te maken ;) ). Maar je vroeg uiteraard naar de leukste vakantie en die beleefde ik toch in Parijs in 2014. 

Waar zou je het liefst ter wereld heen willen gaan (voor vakantie of langere tijd) als geld en tijd geen rol speelden? (Sanne)
Al van kinds af droom ik er van om naar Australië te gaan. Echt geen idee waarom, maar ik ben wel gebeten door Australische series en alles wat met Australië te maken heeft. Ik denk dat ik er gewoon naartoe moet om te weten wat exact mij tot daar brengt ;) Enfin, als ik de lotto win, haha!

Wat zou je doen met een miljoen? (Sarah)
Daar moet ik niet lang over nadenken. Ik zou allereerst een reis boeken (zou ik genoeg hebben om naar Australië te reizen? haha) en met de overschot zou ik eerst mijn noden (zoals eens goed gaan shoppen, nieuw interieur, ..) volbrengen om dan de andere rest in een goed doel te steken. Oh ja, mijn vrienden trakteren zou ik ook nog wel doen, haha.

Bedankt voor jullie enthousiasme ;)

6 opmerkingen

 1. Leuk om te lezen! Misschien is het eens een interessante challenge om toch weer eens proberen een boek te lezen? En misschien is een luisterboek ook iets.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Misschien wel ;) Er ligt in ieder geval hier eentje te wachten om gelezen te worden..

   Verwijderen
 2. Met een miljoen zal je wel in Australië geraken, haha ;) Hopelijk kan het ooit van je bucket list gestreept worden. Ik kijk nu namelijk al uit naar de reisverslagen en foto's die daaruit zouden voortvloeien.
  En zoals Audrey hierboven zegt lijkt het me inderdaad wel een leuke challenge voor u om eens een boek te proberen lezen. Ik heb het ook altijd moeilijk met mijn concentratie en lees daardoor ook véél te weinig, dus soms moet ik mij daar echt eens achter zetten. Met zo'n challenge zal het u misschien ook lukken?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik hoop het ook dat ik ooit Australië van mijn bucket list kan schrappen ;) En uiteraard zal je hier uitgebreid verslag van mogen lezen, haha! Ja, er ligt in ieder geval wel al een boek op mij te wachten om te lezen, maar ja.. zoals ik al zei, ik durf er gewoon niet aan te beginnen omdat ik bang ben dat ik mijn concentratie te snel zal verliezen. Wie weet..

   Verwijderen
 3. Parijs is ook superleuk! En ik hoop dat je Australie droom ook nog uitkomt :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Parijs was idd leuk en mocht ik er ooit nog de kans toe krijgen om er naartoe te gaan, doe ik dit zeker!

   Verwijderen