Diary #70 | Herfstdip

ⒸEvelyneVergote

De trouwe lezer had het wellicht al opgemerkt. Deze blog maakt een herfstdip door (en wellicht de persoon er achter ook totaal onbewust). Nochtans is er bergen inspiratie opgeslagen, maar word het steeds maar uitgesteld om er aan te werken.

Tegelijkertijd gaf het mij inspiratie om er over te schrijven en misschien is het de boost die ik nodig heb. Wie weet raas ik straks weer als een gek door het blogland met mijn eigen geschreven artikels. Ofwel gebeurt het tegenovergestelde en blijft deze blog nog even wankelen..

In ieder geval, ooit kom ik terug en zal van deze herfstdip niets meer te zien zijn ;)

Maak jij ook wel eens een herfstdip mee?


4 opmerkingen

 1. Haha ik zit er nu middenin :) Veel succes met de jouwe!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik ben daar ook gevoelig voor. Ik heb er vooral last van gehad bij de omschakeling van het zomeruur naar winteruur. Inmiddels gaat het een stuk beter. Ik probeer zoveel mogelijk daglicht op te vangen, dat helpt wel. Alleen op donkere, regenachtige dagen heb ik nog steeds last van een dip. Hopelijk voel je je snel beter!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Van mij gaat het van periodes tot periodes. Maar omdat ik het bloggen blijkbaar moeilijk kan combineren met mijn job gaat mijn gemoed precies ook een beetje omlaag. Ik zie wel hoe en wat.

   Verwijderen