Dit was.. | Oktober 2019


Tegenover vorige maand heb ik best wel veel foto's gemaakt. Dus.. een nieuw maandoverzichtje!

Mijn laptop deed een gigantische update (je raad het al, wanneer je bezig bent voor je blog of iets anders) en die bleek dan opeens nog eens vast te zitten ook. Ik struinde het internet af naar een oplossing, toen mijn nicht haar man mij zei dat ik de gehele boel moest afsluiten en terug opstarten. Ik vertrouwde er op dat alles goed zou komen en na wat keer terug opstarten en nog eens de update 3 of 4 keer opnieuw te doen bleek mijn laptop weer perfect te werken. Ho, wacht nog maar een jaar of twee tot de volgende update, hoor!
Wij lieten nieuwe gordijnen en toebehoren in onze living hangen. De oude waren dringend aan vervanging toe. Het is wel even wennen. Wij zijn gewoon om steeds gordijnen te hebben, waar we konden door kijken. Maar nu is het moeilijker geworden om er doorheen te kijken en lijkt het buiten altijd mistig, haha. Ach, we kunnen ze ook oprollen eigenlijk (maar dat doen we niet, uit schrik dat we ze zullen beschadigen). Het is in ieder geval wel een stuk meer licht in de living, wat dus wel fijn is.
Op zondagmiddag een hele reeks Huizenjagers kijken. Ofwel een hele serie inhalen die ik tijdens de week niet kan bekijken ;) Kan ik ook wel eens van genieten om zo gewoon een middagje niets te doen en gewoon lekker lui tv te kijken.
Dit was eigenlijk pure nostalgie, maar ik kon het niet laten om de speciale editie van de Joepie voor Rode Neuzen te kopen. Vroeger kocht mijn moeder de Joepie op woensdag en mocht ik er pas in het weekend na mijn schoolwerk in lezen. En dan was die ook in één twee drie uit. Ik schreef ooit ook zelf een oproepje (al weet ik echt niet meer over het hoe en wat), maar dat is er nooit in verschenen.
Ik dronk sinds lange tijd nog eens een Passoa Orange, maar bij gebrek aan fruitsap deed ik er passievruchtensap in. Dat smaakte ook en zal wellicht nog op deze manier gedronken worden, haha.
Vorig weekend had ik een verlengd en druk weekend. Op vrijdag kwam mijn Nonkeltje op bezoek en gingen we lunchen. De dagschotel van de dag was Scampi in een zelfgekozen sausje. Dat was uiteraard een feest voor mij! Op zaterdagochtend ging ik ontbijten met mijn neighbourgirl (die eigenlijk niet meer mijn neighbour is omdat ze nu bij haar lief woont :( maar we stay friends!) en 's avonds hadden we een verjaardagsfeestje van mijn andere buurmeisje/collega omdat ze 30 geworden was.
De zondag na dat weekend moest eigenlijk een lazy sunday worden, maar we besloten om naar het kerkhof te gaan en een bloemetje te zetten alvorens de drukte van allerheiligen. Daarna zijn we dan toch maar een lekkere appeltaart gaan smullen. Ik vond het heerlijk geserveerd en dat alleen al verdiende een foto.  

Hoe was jouw maand?

8 opmerkingen

 1. Het is fijn om zo'n uitgebreid overzicht te kunnen lezen! Door het zien van de hoofdfoto krijg ik ook meteen zin in pudding met heel veel hagelslag erop :) En zo fijn om in het weekend eens lekker lui een hele middag voor de tv te kunnen hangen, éh. Ik doe dat echt graag. Heerlijk ontspannen.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja, heerlijk die pudding ;) De laatste tijd doe ik wel eens meer van die lekkerluie zondagen voor tv ;)

   Verwijderen
 2. Het was weer een lekkere maand zo te zien :).
  En ja, ook hier tegenwoordig graag een paar uur tv-kijken, puur ontspanning met hmm niet steeds zo erg intelligente tlc-programma's... (Yes to the dress, The bad skinclinic,...)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hm, niet direct my piece of cake om naar te kijken die tlc-programma's..

   Verwijderen
  2. Ik vind Huizenjagers dan weer niet zo interessant ;-)
   Vooral de medische dingen vind ik wel leuk omdat ik er best veel van bijleer. De trouwjurken daarentegen is heel ver van mijn bed, vaak ook de overdreven reacties, maar wel leuk om es te blijven kijken (vooral als Randy meedoet, vind die zo grappig)

   Verwijderen
  3. Maar nog even erbij ter verduidelijking: er zijn ook heel veel tlc programma's waar ik echt niet naar kijk ;)

   Verwijderen
 3. Mooi overzicht. Ik was in de maand oktober heerlijk op vakantie naar spanje.

  BeantwoordenVerwijderen