Hersenspinsel #1 | Zondag Maandag

ⒸEvelyneVergote

Het is vandaag Maandag, maar toch een beetje Zondag. En toch voelt het niet als Zondag, maar is het ook geen Maandag. Het regent pijpenstelen buiten en het word stilletjes aan wel heel donker. Ik zou eigenlijk het licht moeten aansteken, maar het computerscherm verlicht mijn gezicht voldoende. En typen doe ik blind. Dus eigenlijk mag ik gerust mijn ogen dichtdoen, want eigenlijk weet ik dat het licht van het scherm alleen in het donker ook niet zo heel erg goed is voor mijn ogen.

Hoe zit dat nu feitelijk? Maandag, Zondag? Dus, in werkelijkheid is het Maandag, maar omdat het 11 november is en hier de wapenstilstand word herdacht is het eigenlijk Feest in gans het land. Dus, ik hoef niet te gaan werken op deze Maandag omdat het eigenlijk Zondag is. Ja moeilijker ga ik het niet maken, het is gewoon een extra dagje vrij. Punt.

Hoe was jouw Maandag Zondag?

4 opmerkingen

 1. Ik had een klantenafspraak dus voor mij was het toch een werkdag. Maar dat gebeurt ook vaak op een 'echte' zondag dus niet abnormaal eigenlijk.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ai, dan heb je niet veel van je vrije feestdag kunnen genieten. Maar misschien kun je dat wel op andere dagen ;)

   Verwijderen
 2. Ik moest naar school gister, maar ik was gelukkig wel vroeg vrij :)

  BeantwoordenVerwijderen