Time | Op zoek naar de juiste tijdsindeling

ⒸEvelyneVergote

In mijn vorig artikel vertelde ik jullie al dat mijn blog in een soort van herfstdip zit. Doch ik heel wat concepten heb openstaan, maar die niet uitgeschreven raken blijf ik toch op mijn honger zitten. Ik heb al vanalles uitgetest op mijn blog qua schrijven. Dan wil ik dagelijks bloggen (maar is dat niet gelukt) en bewonder ik Romy hier echt in. Ook om de twee dagen schrijven lijk ik helaas niet vol te kunnen houden. Toch blijf ik zoeken naar een soort van regelmatig schrijven op mijn blog (gaat deze zin nu eigenlijk ergens naartoe?).

In mijn hoofd ben ik nochtans dagelijks met mijn blog bezig. Over wat schrijf ik straks? Welke foto maak ik er bij? Welk concept werk ik uit? Hoe kan ik verbetering in mijn schrijven brengen? Alleen kan ik deze dingen helaas niet dagelijks uitvoeren, daar ik tijdens de week een strikt werkschema heb en ik onmogelijk tussenin mijn laptop kan openen om te gaan schrijven. Die tijd is namelijk veel te kort. Daarom word dit ook steeds naar het weekend verschoven en als je dan geen inspiratie hebt dan heb je het natuurlijk vlaggen (zoals nu ;) )

Maar niet getreurd.. Ik kom terug. Met een betere planning, waarin een betere tijdsindeling een grote rol in zal spelen. Ik zoek gewoon nog even naar het juiste ritme. Be patience with me ;) Ik wou dit gewoon even met jullie delen.

Herken je dit?

4 opmerkingen

 1. Heel herkenbaar! Ik merk dat het voor mij de laatste tijd met een drukke baan en andere dingen op de planning ook niet haalbaar is om zo veel te bloggen als ik zou willen. Dagelijks zal me nooit lukken, maar zelfs twee keer in de week is voor mij soms al lastig. Ik probeer dan te denken dat het een hobby is en dat ik er niet over hoef te stressen als ik die twee posts even niet haal.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dat moet ik eigenlijk meer gaan doen, denken dat het een hobby is ;) Ik denk te vaak, ik moet moet moet.. maar zo gaat het natuurlijk niet..

   Verwijderen
 2. Ik vind het ook herkenbaar. Op zich heb ik wel tijd voor mijn blog, maar maak ik het schrijven tegenwoordig geen prioriteit meer. Met een goede tijdsindeling zou dat volgens mij ook wel kunnen verbeteren hier denk ik. Dat ritme moet ik ook nog even (terug)vinden.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Die tijdsindeling ben ik nog volop aan het zoeken daar mijn vorige tijdsindeling niet meer werkt met mijn nieuwe job.. ach zal wel goedkomen met mij zeker? ;)

   Verwijderen