Dairy #71 | Mijn herwonnen schrijverskills

ⒸEvelyneVergote

Eind vorige maand vertelde ik nog over de herfstdip die mijn blog en ik doormaakten. Het kortverhaal waar ik toen mee bezig was kreeg ook even pauze, omdat de inspiratie niet meer kwam en het verhaal nergens meer naartoe ging. Ondertussen ben ik enkele dagen geleden er terug ingevlogen en verschijnt het verhaal hier binnenkort ;)

Ook kreeg ik inspiratie voor de toekomst van mijn blog, ondanks er al heel wat te doen stond (zoals de blogfotografie en het Day Zero Project) vond ik niet goed mijn weg meer. Ook mijn nieuwe werkritme had hier iets mee te maken, maar ik moet mijn tijd gewoon beter zien in te plannen. En ik denk dat ik hiervoor wel iets gevonden heb. Laat ons hopen dat het werkt en ik het blijf volhouden ;) Ookal weet ik dat ik niets moet en mijn blog pure hobby is.. Ik voel me ergens ook een beetje leeg als ik eens niet weet waarover geschreven als ik dan toch even tijd vind om te schrijven.

Langzaam komt mijn blog op zijn pootjes terug en zo ook de meid achter deze blog ;)


6 opmerkingen

 1. Fijn te horen dat je blog, en zeker jij, weer op je pootjes aan het terecht komen zijn.
  Ik ben al benieuwd naar je kortverhaal!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja, langzaam gaat het beter :) Ik kijk er naar uit om weer volop met mijn blog bezig te zijn :)

   Verwijderen
 2. Goed om te lezen dat alles langzaam terug in de plooi lijkt te vallen. Ik blijf in ieder geval uitkijken naar meer blogjes, wanneer die dan ook verschijnen. Een hobby moet plezant blijven dus neem de tijd. En probeer er van te genieten!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Inderdaad, het is en blijft een hobby. Ik hoef mij niet schuldig te voelen, maar dat is soms wel eens sterker dan jezelf ;)

   Verwijderen
 3. Fijn dat je je schrijfflow weer terug hebt. Ik weet wat het is, het voelt zeker een beetje leeg aan. Ik ben heel benieuwd naar je korte verhaal.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Het voelt idd een beetje leeg aan.. een beetje onzinvol zelfs..

   Verwijderen