Dit was.. | November 2019

November stond deze keer vooral in het teken van lekker uit eten gaan en chillen ;) Geniet met me mee.

Ik startte de maand bij de schoonheidsspecialiste. Mijn 6-wekelijkse afspraak heeft mij weer deugd gedaan ;) En ik vond dit houten ding aan de muur wel een tof nieuw item.
Mijn moeder en ik gingen shoppen bij Bel&Bo met als bedoeling dat we voor mij enkele nieuwe broeken gingen aanschaffen. Bij het binnenkomen viel mijn oog op een leuke trui, maar hadden ze hem niet in mijn maat en het kleur die ik wou. Mijn moeder kocht na een tijdje aarzelen ook zo'n trui, waar ze wel haar maat en kleur hadden. Dus, eigenlijk hebben wij gewoon matching clothes gekocht, haha!
Op zaterdagavond genieten wij graag eens van een glas cava bij het inhalen van heel wat tv-programma's.
Op zondagmorgen eten wij altijd koffiekoeken. Deze vind ik heerlijk.. Een boterkoek gevuld met pudding en bovenaan chocolade. Mmm.
Samen met mijn tante en nonkel gaan we regelmatig naar toneel kijken. Het is een lokale gebeurtenis en omdat mijn ouders en mijn tante boven een bepaalde leeftijd zijn kan ik eveneens op een mooie plaats meegenieten. We lagen uiteraard weer plat van het lachen en tot tranen toe genoot ik tot op het einde.
Ik ging langs de pedicure en liet een harde plek op de onderkant van mijn kleine teen wegsnijden. Na wat grappen en grollen haalde ze een pen uit en tekende op de pleister. Altijd leuk als je eens het kind kan uithangen toch? ;)
Ik was onverwacht vrij op het werk en ging samen met mijn ouders markten. Dat was lang geleden! Een koffie als afsluiter mocht natuurlijk niet ontbreken ;)
Afgelopen woensdag gingen we samen met de collega's iets eten. Iets in de vorm van teambuilding. Ik ben blij dat ik mocht aansluiten, want het is lang geleden dat ik mij nog zo goed gevoeld heb in een team.
Er was een virus uitgebroken op het werk, waardoor we extra uren klopten alsook een andere aanpak moesten hanteren. Om het personeel te bedanken voor hun inzet besloten de directie en zijn leden om ons een attentie mee te geven. Dat vond ik echt heel leuk.


Hoe was jouw maand?

6 opmerkingen

 1. Fijn dat uw mama dezelfde kledingsmaak heeft als u. Ik duik hier geregeld in mijn mama haar kast om er iets uit te halen voor mezelf. Wij hebben ongeveer dezelfde maat (en ook ongeveer dezelfde kledingsmaak) dus dat is echt gemakkelijk :)
  En hmm... die boterkoek. Ik krijg er honger van!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ha, in mama's kast duiken is geen optie voor mij, want wij hebben niet dezelfde maat ;) En qua smaak komen we ook niet altijd overeen, behalve dan die ene keer, haha.

   Verwijderen
 2. Ik heb juist een hele andere smaak dan mijn moeder haha. Op naar een fijn December!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. wat een fijne momentjes heb je opgelijst!
  heerlijk ook dat je zo'n goeie band met je ouders hebt. en ook zo fijn dat je je goed voelt in je werkteam!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik ben zo blij dat ik mij eindelijk aanvaard voel in een werkteam :)

   Verwijderen