Evelyne schrijft fictie #3 | Louis

ⒸUnsplash.com By Aaron Burden
Deel 1 & 2 gemist? Lees het hier

Daar zaten ze dan. Aan de keukentafel met een bord en een pannenkoek voor hun neus. Nog steeds weet Louis niet wat de 3 meiden aan zijn tafel komen doen en voor de zoveelste keer probeerde hij er achter te komen. 'Ok, ik ga me eerst even voorstellen' begon de jonge vrouw. 'Graag' zei Louis. De jonge vrouw schraapte haar keel en begon haar verhaal. 'Ik ben Sandra en ben de grote zus van dit stoute meisje hier'. Ze greep het meisje naast haar bij haar oorlel en die begon onmiddellijk te roepen. 'Hé, hou toch op jullie!' begon Louis. 'Ok, jij bent dus de zus. Maar nu weet ik nog steeds niet wat jullie hier komen doen' ging hij verder. Sandra zuchtte. 'Deze twee meiden hebben jou al een tijdje in de gaten en volgen je overal in hun vrije tijd'. Louis keek verschrikt en schoof zijn stoel naar achter. 'Je hoeft geen schrik te hebben, ze zullen je niks doen, toch niet zolang ik hier rondloop' suste Sandra. 'Euh..' stamelde Louis.

Sandra keek naar haar kleine zusje en maande haar aan om zelf verder te vertellen. 'Mijn grote zus is verliefd op jou en wil een relatie met jou'. Sandra en Louis keken verschrikt op. Weer porde Sandra in haar kleine zus haar zij. 'Wil je eens stoppen met liegen, jij kleine!' riep Sandra iets te luid. 'Ik lieg niet.' riep haar kleine zus nu. Het vriendinnetje schudde eveneens met haar hoofd. 'Nee, mijn vriendin liegt niet. Sandra is al een tijdje gek op jou en het is zij die jou volgt. Wij moesten deze morgen aanbellen om je nummer te vragen, maar dat durfden wij niet' zei ze. Sandra begon plots helemaal rood te worden. 'Daarom stonden wij hier zonet opnieuw om ons te excuseren en je die tien euro terug te geven' zei het meisje nu verlegen. 

Louis viel van de ene verbazing in de andere. Hij wist even niet wat hij moest zeggen. En of wat hij net gehoord had wel waarheid was. 'Dus.. jullie zijn niet in de Chiro en verkochten geen pannenkoeken voor jullie reis?' vroeg Louis. De meisjes schudden hun hoofd. 'En wellicht volg jij mij al een tijdje om mijn nummer te pakken te krijgen?' vroeg hij aan Sandra. Ze knikte. 'Ok, dan weet ik dit ook alweer.' De meisjes stonden recht, maar Sandra bleef Louis verliefd aankijken. 'Sorry, maar bij mij maak je op deze manier echt geen kans' zei Louis. Teleurgesteld stond ook Sandra recht en ging samen met de meisjes naar de voordeur. Louis sloot de deur achter hen en bleef helemaal verdwaasd achter. Hij strompelde naar de keuken om die op te ruimen, maar hij kon zijn gedachten niet bij het opruimen houden. 'Wat als ik die Sandra in andere omstandigheden had tegengekomen? Dan kon het misschien wel nog iets moois worden' zei hij tegen zichzelf..                            The End 

Auteursrecht behoort tot ⒸEvelyneVergote Gelieve dit te respecteren en niet zomaar over te nemen. 

2 opmerkingen

  1. Haha, dat was wel een onvoorzien einde! Had het wel een happy einde gegund maar na stalking kan dat natuurlijk niet.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Haha, vond het wel eens leuk om geen happy end te verzinnen ;)

      Verwijderen